MARMARİS'TE TEL ÖRGÜLER VANDALLARIN HEDEFİNDE

MARMARİS'TE TEL ÖRGÜLER VANDALLARIN HEDEFİNDE

Marmaris Belediyesinin gençlerin basket oynamaları için yaptığı sahanın tel örgüleri tahrip edildi. Marmaris Belediyesi yetkilileri bu tür olaylara karşı vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Zaman zaman zarar verilen kent mobilyası, heykel, spor aletleri gibi kamunun ortak mallarına bir yenisi eklendi. Kemeraltı Mahallesi 90. Sokak’ta yer alan basket sahasının tel örgüleri 2. kez tahrip edildi. Daha önce de zarar verilen telleri tamir eden ekipler, tekrar aynı manzarayla karşılaştı. Tahribatın tek noktadan değil sahanın tüm çevresinde olduğu gözlendi. Müdürlük yetkilileri “Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için uğraşıyoruz. Vatandaşlarımızdan kamu mallarına karşı hassas davranmalarını, bu gibi olayları bizlere bildirmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. Parkta oluşan zararı tespit eden Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, tamir, bakım ve yenileme çalışmasına başladı.

POLİS NE YAPIYOR?

Basket sahasının kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından tahrip edilmesi mahalle sakinlerini de isyan ettirdi. Marmaris’te bu tür Vandallıkların arttığını dile getirenler, “ Bu memleketin her bir noktasında MOBESE ve çevre güvenlik kameraları mevcut. Polisler ilahla şikâyet edildiği zaman mı işlem başlatacak. Kamu malları her geçen gün daha çok zarar veriliyor. Sosyal medya hesaplarında sürekli kamu malları zarar verilme paylaşımları yapılıyor. Daha geçen gün kilitli bisikletlerin oturakları çalındı, lastikleri indirildi. Bir mahalle de 5 aracın dikiz aynası zarar verildi. Marmaris herhalde Yat Limanı, Kordon Caddesi, Barlar Sokağı ve Uzunyalı Mevkii olarak geçiyor. Başka sokak ve caddeler yok. Herkesi görevini layığı ile yapmaya davet ediyoruz” dedi.

basket-sahasi-3.jpgbasket-sahasi-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.