MARMARİS'TE YOL ÜSTÜ PARK YERİ GÖREVLİSİ İLE ÜCRETİ ÖDEMEYEN VATANDAŞ TARTIŞTI

MARMARİS'TE YOL ÜSTÜ PARK YERİ GÖREVLİSİ İLE ÜCRETİ ÖDEMEYEN VATANDAŞ TARTIŞTI

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı Haziran 2020 tarihli Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla Yol Üstü Otopark Ücretleri uygulaması sorunları devam ediyor.

Park ücreti nedeniyle görevli ve araç sürücüsü arasında çıkan tartışma kameralara takıldı.

Marmaris’te bugün öğle saatlerinde Tepe Mahallesi 61 sokakta yol üstü otopark ücreti alan görevli ile sürücü arasında sözlü olarak başlayan tartışma araya girenler sayesinde büyümeden sonlandırıldı.

Otopark ücreti almak için aracı durduran parkomat görevlisi ile sürücü arasında seslerin yükselmesi tüm sokağın gerilmesine ve trafikte sıkışıklığa neden oldu.

Parkomat görevlisi ile sürücü arasında “Ücret vereceksin, vermem” şeklinde geçen sözlü tartışma büyüdü. Görevlinin araç durdurup “ücreti vereceksin” diyerek kapıya yumruk atması sürücünün çileden çıkmasına neden oldu. Karşılıklı sinkaflı cümlelerin büyümesiyle görevli ile sürücü arasında el ile itişmeler yaşandı. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar ayırmak için araya girse de başarı olamadı. Yaşlı bir kişinin araya girmesiyle olay sonlandırıldı. Sürücü söylenerek aracına binip ücreti ödemeden uzaklaşırken görevli de “ Başlarım senin arabana” diyerek başka bir parktan çıkan araca ücret kesmek için gitti.

Sokak sakinleri ise her gün böyle olayların yaşandığını, ücret ödemek istemeyenler ile görevlilerin arasında tartışmalar çıktığını anlattılar.

Parkomat görevlisinin bağlı olduğu firma böyle bir olay yaşandığı için üzgün olduklarını ifade ederken, çalışan hakkında gerekli işlemleri yaptıklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum