MARMARİS’TE MİLLİ SERVET SABAHA KADAR AKTI

MARMARİS’TE MİLLİ SERVET SABAHA KADAR AKTI

MARMARİS’te patlayan içme suyu borusu Atatürk Caddesi’nin bir bölümünü nehre çevirdi. Çağrılan MUSKİ görevlileri gelmeyince milli servet caddeye aktı. Mahalle sakinleri MUSKİ’ye öfkelerini yağdırdı.

Olay, gece saat 02.10 sıralarında Atatürk Caddesi’nde yıkılan Marmaris Belediyesi hizmet binası önünde meydana geldi. İhbar üzerine gelen zabıta ekipleri trafiği iki yönden kapattı. MUSKİ yetkililerine bilgi verilmesine rağmen gelen olmadı. İddialara göre “MUSKİ görevlilerin sabah geleceğiz” dediği öğrenildi. Araç ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu ana cadde de turistler şaşkınlığını gizleyemedi. Sahil yolunda ve karşı kaldırımda kaldıkları otellerine dönen turistler, manzarayı görünce cep telefonlarıyla çekip gülmeye başladı. Susuz kalan sokak sakinleri ise MUSKİ’nin görevini zamanında yapmamasına sitem etti.

MUSKİ GELMEDİ İÇME SUYU SOKAKLARA AKTI

Sabah saatlerinde iş makineleri ve kamyonlarla gelen MUSKİ ekipleri patlayan su boruların değişmesi için çalışmaya başladı. Sorunun çözümü ardından Marmaris Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ana cadde ve ara sokakları su tutarak temizledi. Yapılan temizlik çalışması sonrası kapatılan cadde trafiğe açıldı.

VATANDAŞ SİTEM ETTİ

MUSKİ görevlilerin gelmemesi ve suyun gece boyunca akması mahalle sakinlerini isyan ettirdi. 103 sokak yaşayanları, “ Böyle bir şey hangi ülkede veya şehirde olabilir. Beyefendilerin uyku düzenleri bozulmasın diye milli servetimiz sokaklara akacak. Zaten Türkiye’nin en pahalı suyunu tüketiyoruz birde böyle sorunlar oldu mu ve üzerine görev yapılmadı mı isyan etmemek elde değil. Marmaris’te, MUSKİ’den şikâyet etmeyen yoktur. Hizmet için görevdeler. Fakat, ne yazık ki soruna sorun için göreve gelmişler. Kurumlar,, turizm şehirlerinde daha duyarlı olunmak zorundadır” dedi.

20220814-023446.jpg20220814-023454.jpgwhatsapp-image-2022-08-14-at-13-31-09-1.jpegwhatsapp-image-2022-08-14-at-13-31-31-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.