MARMARİS'TE İNGİLİZ TURİSTLER YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

MARMARİS'TE İNGİLİZ TURİSTLER YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Marmaris İlçesi’ne tatile gelen İngiliz turistleri gören taksicilerin yüzü güldü. Taksiciler, İki yıldan sonra işler açılmaya başladı. Yüzümüzde ki tebessümden belli oluyordur” dedi.

Marmaris İlçe merkezinde çeşitli otellerde konaklayan yaklaşık 400 İngiliz turist esnafın ve taksicilerin yüzünü güldürdü. Uzunyalı Mevkii’nde çeşitli mekânlarda eğlenen İngiliz turistler, dönüş yolunu taksiden yana kullandı. Blue Port AVM yanında bulunan taksiciler 2 kadın İngiliz turisti alırken yüzleri güldü. İngiliz turistler, “ Türkiye ve Türkleri seviyoruz” yorumu yapıp el sallarken taksicilerden memnuniyetlerini dile getirdi.

Bulvar Taksi’den Oktay Özer, “ Yüzümüzden belli oluyordur. İki yıldır umutlarımız tükenmişti. Şu anda kötü günler geride kaldı iyi günler bizi bekliyor. Tabii ki turistleri kazıklamamak lazım ve onlara iyi davranmak lazım. Turistler evimize gelen misafirlerimizdir.Hayırlı uğurlu bir sezon diliyorum” dedi.

Ayrıca turizm otoriterlerinden öğrenilen bilgilere göre Dalaman Havalimanı’na İngiltere’den 11 uçak iniş yaptığı ve İngiliz turistlerin bir haftalık tatilleri geçirmek için Marmaris’te oteller yerleşti.

whatsapp-image-2022-04-01-at-20-19-32-3.jpegwhatsapp-image-2022-04-01-at-20-19-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.