MARMARİS'TE GÜNEŞİ GÖREN SAHİLLERİ DOLDURDU

MARMARİS'TE GÜNEŞİ GÖREN SAHİLLERİ DOLDURDU

Muğla ve Türkiye'nin birçok noktasında Mart kapıdan baktırırken Marmaris'te güneşli hava ile vatandaşlar renkli görüntüler sergiledi.

Muğla ve ülkenin birçok şehrinde kara kış etkisini gösterirken Marmaris ilçesinde ise bahar havası devam ediyor. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 24 dereceyi gösterdiği ilçe merkezinde sıcaklardan dolayı hareketlilik gözlemlendi. Kimi vatandaşlar Yat Limanı’nda kafeteryalarda oturak eşsiz havanın tadını çıkartıp içeceklerini yudumlarken kimileri de sahil yollarına akın etti. Saman İskelesi’nde çaylarını eşsiz manzara eşliğinde yudumlayanlar, yürüyüş ve bisiklet sporu yapanlar çoğunlukta idi. Portatif sandalye ve masalarını plajına kuran Marmarisliler güneşli havanın tadını çıkardı. Eşsiz deniz manzarası eşliğinde portatif sandalyelerinde oturanlar keyifli anlar yaşadı. İçmeler Mahallesi’nde ise denize giren yerleşik yaşayan yabancılar görüldü. Çocuklarıyla plaja gelenler gönüllerince eğlendi. Çocuklar kumlarla oynarken ebeveynlerin bazıları dinlenmeyi kimileri de kitap okuyup Mart ayında güneşli havanın tadını çıkardı.

Elizaeth Gergoia Lancen, “ 11 yıldır İçmeler Mahallesi’nde yerleşik yaşıyorum. Ülkemde ve Türkiye’nin her yerinde kötü hava var. Marmaris’te yaz günleri gibi sıcaklık yaşanıyor. Güneşli havanın tadını çıkartıyorum” dedi. Burak Selcan ise, “ Başka bir şehirde bulamayacağımız iklim kuşağındayız. Atalarımızın dediği gibi Mart kapıdan baktırır sözü burada olmuyor. Kara kış yaşanmıyor ve hafif soğuklarla atlatıyoruz. Güneşli havanın tadını eşsiz deniz manzarası eşliğinde çıkartıyorum. Huzur ve sakinlik bu olsa gerek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.