MARMARİS’TE ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜNE ÖZEL YEMEK

MARMARİS’TE ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜNE ÖZEL YEMEK

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü vesilesiyle engelli bireyleri ve ailelerini düzenlediği yemekte bir araya getirdi.

whatsapp-image-2023-12-04-at-21-43-01.jpeg

Marmaris Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona daha imza attı. İlçe Emniyet Müdürü Aycan Çakır Öztürk koordinasyonu ile Engelli bireyler ve yakınlarının buluştuğu özel yemeğe İlçe, Kaymakam Nurullah Kaya, Enabirder Derneği Başkanı Tulgay Hasar katıldı.

Marmaris Polis Evinde düzenlenen yemekte engelli bireyler ve aileleri başta olmak üzere yaklaşık 200 kişi katılım sağlayarak özel günlerinde hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı.

Engelleri hep birlikte aşmaya devam ettiklerini ifade eden Enabirder Derneği Başkanı Tulgay Hasar “3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebeti ile İlçe Emniyet Müdürümüz Aycan Çakır Öztürk’ün ve Kaymakamımız Nurullah Kaya’nın düzenlemiş olduğu bu etkinlikte bizler ağırlandık. Böyle güzel bir günde özel bir yemek düzenleyerek bizleri unutmayarak duyarlılıkları adına emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Engelli Birey Çiğdem Taşdemir böyle bir organizasyon düzenlendiği için memnuniyetini dile getirerek “Bizlere verilen hediyeler için çok teşekkür ederiz, bu özel günde bizler ve ailelerimiz unutulmadı. Duyarlılıkları için emeği geçen herkese bende bir engelli vatandaş olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Engelliler için farkındalık çalışmalarının devam etmesini diliyorum” sözlerini kullandı.

Engelli birey ve ailelerine çiçek ile şapka hediye takdimi gerçekleştirilirken yemekte toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

whatsapp-image-2023-12-04-at-21-43-01.jpeg

whatsapp-image-2023-12-04-at-21-40-41-1.jpeg

S.Muhabir: Fulya AYBAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.