MARMARİS'TE EMEKLİ POLİSİN YAPTIĞI AHLAKSIZLIĞA BAK

MARMARİS'TE EMEKLİ POLİSİN YAPTIĞI AHLAKSIZLIĞA BAK

MARMARİS’te, emekli polis memuru F.T. mahkemelik olduğu bir kadının dükkân önünde oturduğu diyerek esnafın park halindeki 2 arabasının lastiklerini bıçakla kesti. O anlar güvenlik kameralarına takıldı.

Olay ve iddialar, Tepe Mahallesi 35 sokak No:5 üzerinde yaşandı. Esnaflık yapan Ş.A.(45) akşam saat 22.35 sıralarında evine geldi. Park halindeki iki otomobiline baktığında dört lastiğinin delinerek indirildiğini fark etti. Binanın sokağı gören güvenlik kamerasını izlediğinde F.T. adlı şahsın bıçak ile lastiklerini delip indirdiğini gördü. Ş.A., güvenlik kamera görüntülerini ve araçların fotoğraflarını çekerek Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’ne şikayete gitti. Polis, lastikleri kesen F.T. bularak ifade için polis merkezine getirdi. Yapılan genel bilgi taramasında emekli polis olduğu ortaya çıkan F.T. savcı talimatıyla gözaltına alındı. Mağdur olan Ş.A. verdiği ifadesinde, “ 48 AAE 414 ve 48 AG 072 plakalı araçlarımın evimin önünde lastiklerinin delinerek indirildiğini fark ettim. Bir tanıdığım lastikleri F.T. adlı kişinin kestiğini söyledi. Kameralarını izleyip polise geldim. Benim bu şahısla bir tanışmışlığım yok. R.D. adlı bir kadın benim dükkânımın önünde oturduğu için F.T. bir gün yanıma gelip bu kadın bir daha burada oturmayacak gibi söylemlerde bulunmuştu. F.T. ile böyle sohbetimiz olmuştu ve şikâyetçiyim” dedi. F.T.’nin lastikleri bıçak ile kesme olayı güvenlik kameralarında saniye saniye kaydedildi. Emekli polis memuru F.T.’nin ise dükkan önünde oturmayacak dediği R.d. adlı kadın ile taciz iddiasıyla mahkemelik olduğu öğrenildi.

İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor.

whatsapp-image-2022-05-17-at-00-07-52.jpegwhatsapp-image-2022-05-16-at-23-55-38-1.jpegwhatsapp-image-2022-05-16-at-23-55-35-1.jpegwhatsapp-image-2022-05-16-at-23-55-43.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.