MARMARİS'TE DENİZ KEYFİ BAŞLADI

MARMARİS'TE DENİZ KEYFİ BAŞLADI

MARMARİS’TE, öğlen saatlerinde güneş altında sıcaklığın 27 dereceye kadar yükselmesiyle vatandaş ve turistler denize girdi.İlçe dışından gelen günü birlik tatilciler eşsiz manzaranın keyfin çıkardı.

Marmaris ilçe merkezinde yüzünü gösteren güneş, ilçeyi canlandırdı. Caddelere konumlandırılan elektronik termometrelerin 27 dereceyi gösterdi. Atatürk Caddesi’nden İçmeler Mahallesi’ne kadar uzanan 11 kilometrelik plajlarda Marmarisliler ve turistler denize girdi, kumlarda güneşlendi. Oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı Mevkii’nde ki sahilde turistler mekânlarda içeceklerini yudumlarken güneşli havanın keyfini çıkardı. Kimi aileler parklarda, kimileri sahilde çocuklarıyla oyun oynadı. Sahil yolları bisiklet sporu, yürüyüş ve spor yapıp eşsiz deniz manzarasının keyfini çıkaranlarla doldu. Aydın, Manisa, Denizli ve Muğla’nın farklı ilçelerinden hafta sonu tatili için gelenler eşsiz manzaranın fotoğraflarını çekerek sosyal medyalarında paylaştı. Saman iskelesindeki Belediye Çay Bahçesi’ni dolduranlar deniz manzarası eşliğinde içeceklerini yudumlarken çocuklar parklarda oyun oynadı. Deniz tutkunları, küçük teknelerine binerek, körfez turu atıp, sıcak havanın tadını çıkardı. Kimileri deniz bisikleti ve jet siki ile eğlendi.

Denizli’den ailesiyle birlikte günü birlik gelen Demirhan Çoktan, “ Marmaris çok güzel tatil şehri. Günü birlik gelip sahil yolunda turladık. Eşsiz deniz manzarası ve çeşitli fotoğraflar çekip sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık” dedi. Leyla Işılgür ise, “ Ankara’da uzun bir memurluk süreci sonrası emekli oldum. 2017 yılında geldiğim Marmaris’e hayran kalıp yerleşme kararı aldım. Burada dört mevsimi bir günde yaşayabiliyorsunuz. Güneşli havayı görünce portatif sandalyemi alıp deniz kenarına geldim. Marmaris her şeyi ile güzel bir şehir. Burada olmaktan mutluyum” dedi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, “ Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde devam edecek. Nisan’ın ilk haftasından sonra sıcaklıklar yükselmeye başlayacaktır. Gündüz 22-25 arası akşam ise 16-20 arası sıcaklıklar hâkim olacak” dedi.

2-001.jpg4-001.jpg5.jpg6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.