MARMARİS'TE MADDE VE ALKOL BAĞIMLILARIN TARTIŞMASINDA 1 ÖLÜ

MARMARİS'TE MADDE VE ALKOL BAĞIMLILARIN TARTIŞMASINDA 1 ÖLÜ

Marmaris İlçesi’nde, çocuk parkında bankta alkol alıp oturan Selim Keleş(50) B.V. arkadaşı tarafından bıçaklandı. Olay yerine gelen sivil polis tarafından kalp masajı ile hayata döndürülen Keleş, kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti.

Olay, Bugün(Çarşamba) saat:20.00 sıralarında Tepe Mahallesi 33 Sokak Köylü Pazarı Mevkii’ndeki çocuk parkında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Selim Keleş(50), çocuk parkındaki bankta arkadaşı ile alkol alıp sohbet ediyordu. İddialara göre; belirlenemeyen bir nedenle yanında oturduğu arkadaşı cebinden çıkardığı çakı ile Selim Keleş’i sağ göğsünden bıçaklayarak yaya olarak kaçtı.

SİVİL POLİS KALBİ DURAN KİŞİYİ HAYATA DÖNDÜRDÜ

Bıçak darbesiyle yere yığılan Keleş’i görenler 112 ihbar hattını aradı. Kısa sürede motosikletli yunus timleri ve sivil asayiş ekipleri olay yerine geldi. Nefes alması zorlanan Keleş’in nabzının durduğunu fark eden asayiş sivil polis memuru kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansa alarak ikinci müdahaleyi yaptı. Ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Selim Keleş yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, bıçaklama olayına karıştığı iddia edilen madde ve alkol bağımlısı olduğu öğrenilen B.V. bulmak için görgü tanıkların verdiği eşkâl ve çevredeki güvenlik kameralarından araştırma başlattı.

BİR SAAT İÇİNDE ŞÜPHELİ ALINDI

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptıkları araştırma ve inceleme sonucunda şüpheli B.V.’yi Atatürk Caddesi’nde yakaladı. Yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada suç ve suç unsuruna rastlanılmadı. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor.

1.jpg3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.