MARMARİS'TE “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN” SLOGAN İLE DENETİM

MARMARİS'TE “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN” SLOGAN İLE DENETİM

MARMARİS ve Datça ilçelerine karayolu ile tek giriş noktası olan Çetibeli Jandarma noktasında Vali Orhan Tavlı ve protokol “ Bayramınız kemerli olsun” sloganı ile denetim yaptı, çocuklara defter-kalem hediye etti

Marmaris-Muğla karayolunun 21’inci kilometresinde bulunan kritik öneme sahip Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası’nda protokol hem denetim yaptı hem de tatilcilerle sohbet etti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla İl Emniyet Müdürü S.Suvat Dilberoğlu, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam katıldığı denetimlerde sürücüler durdurularak önce jandarma ekipleri tarafından tablet inen kısa sürede GBT ile evraklar incelendi. Ardından Vali Tavlı ve beraberindeki heyet sürücülerle konuşarak defter ile kalem hediye etti. “ Bayramınız Kemerli Olsun” adı altında yapılan denetimlerde Vali Tavlı, tatilci ve çocuklarıyla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

NARKOTİK VE BOMBA KÖPEĞİ SIKI ARAMA YAPTI

Ramazan Bayramı tatili için ilçeye girişlerde arttırılan güvenlik önlemleri çerçevesinde ilçeye giren araçlar narkotik ve bomba arama köpekleri ile teker teker arandı. Emniyet kemeri ve belge kontrolü yapıldı. Bayram boyunca ilçe merkezlerinde, kırsal mahallelerde başta olmak üzere tüm Muğla ilinde havadan ve karadan denetimler devam edeceği bilgisi edinildi.

TATİLCİ VE MARMARİSLİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşık 3 kilometreyi bulan kuyruğa rağmen tatilci ve Marmarisliler sitem etmeden denetim yapan jandarma ile polis ekiplerine teşekkür etti. Bursa’dan ailesiyle iki günlüğüne tatile gelen Ahmet ve Sevda Çiçek çifti, “ Virüs salgınında bir kere gelmiş ve çok beğenmiştik. İki gün süreyle Selimiye Mahallesi’nde kalacağız. Bayram tatil boyunca Marmaris ve Fethiye yapıp geri döneceğiz. Yapılan yol kontrolleri bizlerin huzur ve güveni için. Umarım artırarak devam eder. Tüm güvenlik güçlerimizin bayramını canı gönülden kutlarız” dedi. Ankara’dan bayram tatiline gelen Çetin Yolkaç, “ Ailemle beş günlük bir bayram tatiline geldik. Yol boyunca en fazla denetim yapılan şehir Muğla. Huzur içinde bir tatil geçirmeyi planlıyoruz. Bu tür denetimler tek bayramlar da değil her zaman sıklıkla yapılmalıdır” dedi.

Cuma günü akşam 17.00-22.00 arası 6 bin ticari ve özel aracın beş saatte geçtiği öğrenildi.

20220429-174432.jpg20220429-191036.jpg20220429-174921.jpg20220429-174210.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.