MARMARİS’TE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN“YALAN MAKİNELERİNE” SUÇ DUYURUSU

MARMARİS’TE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN“YALAN MAKİNELERİNE” SUÇ DUYURUSU

MARMARİS Belediye Başkan Yardımcıları, sosyal medya platformları ve çeşitli whatshap gruplarında asılsız bilgi paylaşımında bulunan kişi-kişiler hakkında şahsi avukatları aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Ali Zağlı, Burak Demirtaş ve Hakan Köksal, göreve geldikleri günden bugüne kadar haklarında mesnetsiz iddialar ortaya atarak kamuoyunu yalan bilgi yayan kişi-kişiler hakkında sessizliğini korumuştu. Son atılan iftiralar ardından başkan yardımcıları “Bu kadar iyi niyet yeter” diyerek harekete geçti.

Şahsi avukatları aracılığıyla dün itibariyle sosyal medya platformları, whatsapp ve telegram gibi paylaşım gruplarında çirkin-dayanağı olmayan iddialar atanlar tek tek tespit edildi. Yapılan tespit sonrası başkan yardımcıları ve avukatları, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek bizzat suç duyurusunda bulundu.

“KAMU GÖREVLİLERİNİ YALANLARLA İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Göreve geldiği günden bugüne kadar hakkında bir takım siyasi ve karşıt görüşler tarafından Marmaris kamuoyuna gerçek olmayan bilgiler paylaşan kişiler hakkında Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, artık yeter dedi. Aynı zamanda turizmci ve işadamı kimliği bulunan Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, şahsi avukatı aracılığıyla delilleri toplayarak dün İlçe adliyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nda bizzat suç duyurusunda bulundu.

Yapılan paylaşımlarda en çok Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk hedef gösterildi. Başkan Yardımcısı Öztürk, artık bu yalan makinelerine iyi niyetimizden susuyor önemsemiyorduk ama artık yeter siteminde bulundu.

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, “ Bu göreve seçildiğimizde kimseye ayırım yapmadan hizmetimizi yapmak sözünü verdik. Görev süremizce din, dil, ırk ve siyasi görüş ayırmadan halkımıza hizmet etmek için çalıştık. Marmaris’te bir takım kişi ve kişiler, kaos, dedikodu, gıybetlerden besleniyor. Çeşitli sosyal medya ve paylaşım gruplarında bu kişileri tespit ettim. Kamuoyunda paylaştıkları yalanlar beni ve ailemi derinden etkilemiştir. Marmarisli hemşerilerimizin bu dedikodulara inanmaması ve varsa bir sorunları mutlaka gelip görüşmelerini rica ediyorum. Bizim kapımız herkese açıktır. Yalan bilgi yayan, aile ve şahsi şerefimi lekeleyen kişi-kişiler hakkında Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum” dedi.

Başkan Yardımcısı Ali Zağlı, Hakan Köksal ve Burak Demirtaş ise, “ Marmaris kamuoyunu yalanlarla manipüle edip nemalanmaya çalışanlara artık dur demenin vakti geldi” dedi. Başkan yardımcıları yapacakları değerlendirme sonrası önümüzdeki günlerde ortak açıklama yapacaklar.

2.jpg4.jpeg1.jpg3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.