Marmaris'te acaip bir motor hırsızlığı iddiası

Marmaris'te acaip bir motor hırsızlığı iddiası

Dün gece saat bir sularında bir vatandaşın motosikletini park ederek anahtarını aracın üzerinde unutması, ilginç bir olayı karşımıza çıkardı.

Dün gece saat bir sularında bir vatandaşın motosikletini park ederek anahtarını aracın üzerinde unutması, ilginç bir olayı karşımıza çıkardı. Motosikletini kilitledikten sonra anahtarını aracın üzerinde bırakan vatandaş, bir süre sonra motorunun yerinde olmadığını farketti. Durumu hemen polise bildiren vatandaşın motoru bulundu ancak motorun kaybolması ile ilgili ilginç olayı ortaya çıkardı. Üzerinde anahtarı unutulan motoru gece vakti bir kadın ve bir erkeğin götürdüğü ve akabinde saatler sonra ''Marmaris Staff'' sayfasına ilan vererek sahibi bize ulaşabilir diye ilan vermesi olayı ilginçleştirdi. Polis ekipleri motoru Siteler mahallesinde bulunan bir otelin iki sokak ötesinde terkedilmiş bir şekilde buldu.

Motor sahibi İskender Günay olay ile ilgili ''Saat 1 sıralarında işimden dolayı evime gelmiştim. Eve geldiğimde motorumu park ettim ancak anahtarını üzerinde unutmuşum. Gece bir şahıs gelip motorumu çalmış. Mermerci Okulu’nun kameralarında tespit edildi. Emniyet güçleri saat 3’te motorun çalındığını fark ettikten sonra arama çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz sayesinde Grand Otel’in bir iki sokak arkasında, terk edilmiş halde bulundu. Mağdurum, ancak bu yönden Türk adaletine güveniyorum'' sözlerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.