MARMARİSLİLER SU İÇİN AYAKLANDI ORTADA MUHATAP YOK

MARMARİSLİLER SU İÇİN AYAKLANDI ORTADA MUHATAP YOK

Armutalan Mahallesi’nde uzun süreli su kesintileri nedeniyle yurttaşlar isyan etti. Vatandaşın haklı öfkesinden Marmaris Belediyesi yetkilileri de payını aldı.

Armutalan ve Kemeraltı Mahallesi’nde içme su borularının değişimini başlatan MUSKİ ekiplerinin haber vermeden 36 saat süren kesintileri isyan ettirdi. Suların kesilmesinden sonra sosyal medya ve sms ile bildiri yapılmasına vatandaşlar daha çok tepki gösterdi. Marmaris Belediyesi’nin yapılan su kesintileri ile ilgili paylaşımları ise öfkeyi daha da artırdı. Vatandaşlar, Marmaris Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalara çok sert ifadelerle yorumlar yaptı. Bir kişi, “ Panayır ve kermeslere gösterdiğiniz özeni bu aksaklıkları gidermek için gösterseydiniz” derken belediyenin konuyla alakası olmaması anlatılmasına rağmen öfke yükseldi. Armutalan ve Kemeraltı Mahalle sakinleri sosyal medya hesaplarından MUSKİ, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediye yetkililerine ateş püskürdü.

MARMARİS, MUĞLA İÇİN ÜVEY EVLAT

Uzun yıllardır Marmaris’te yaşayan sosyal demokrat vatandaşlar bile Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’nin hizmetsizliğine isyan etti. Hizmeti eksik ve savsaklayarak yaptıklarını iddia eden Armutalan sakinleri, “ Pazar günü sular kesiliyor ve kimsenin haberi yok. Tepkiler büyüyünce açıklama yayınlıyorlar. Bu yetmiyormuş gibi şu saatte gelecek diye umutlandırıp ertesi gün damla ile su geliyor. Tek su sorunu değil her konuda Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris’imizi üvey evlat muamelesi yapmıştır. Ak Parti’ye oy atmıyorum ama, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunlar ile ilgili sözlerini yaşayarak haklı buluyorum. Kermes, etkinlik, eğlence olunca bir numaralar ama, iş hizmete gelince her şey hüsran” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.