MARMARİSLİLER HALK ADAMINA SAHİP ÇIKIYOR

MARMARİSLİLER HALK ADAMINA SAHİP ÇIKIYOR

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ekibiyle birlikte ilçe merkezi ve kırsal mahallerde dolaşarak yerinde incelemelerini sürdürüyor. Marmarislilerle sohbet eden başkan Oktay, talep ve sorunları dinliyor.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, eksiklikleri yerinde görmek için sürekli dolaştığı sokak ve caddelerde kontrollerini artırdı. Yurttaşlardan gelen talep ve şikâyetleri yerinde incelemek için birim müdürleri ile sokaklarda dolaşan Başkan Oktay, vatandaşlarla da sohbet etti. İlçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahallerde inceleme yapan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yurttaşların sorunlarını dinledi. İlçe merkezinde dolaştığı cadde ve sokaklarda çeşitli mekânlara girip esnaflarla sohbet eden Oktay, talepleri dinleyerek acili yeti olanları anında talimat vererek yaptırdı. Armutalan ve çeşitli noktalarda yenilenen alt ile üst yapıları inceleyerek 1 Nisan tarihine yetişmesi için çeşitli talimatlar verdi. Belediye başkanı ve ekiplerini karşılarında gören vatandaşlar ise tebessümle selamlaşarak hatırını sordu. Marmarisliler tarafından sevgi ile karşılanan Başkan ve ekibi taleplerini rahatlıkla anlattı.

MARMARİSLİLER BAŞKANINA SAHİP ÇIKIYOR

Türkmenistan Parkı ve Atatürk Caddesi’nde Başkan Mehmet Oktay ile denk gelen vatandaşlar, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. 23 yıldır ilçede yaşayan Sevim Altan, “ Virüs belası, yasaklar, yangın, seller ve hükümetin baskısına rağmen başkan dik durdu ve imkânlar doğrultusunda hizmet etmeye çalıştı. Sosyal medyadan yapılan hizmetleri görüyoruz. İnşallah daha güzel işler yapılacaktır” dedi. Esnaflık yapan ve ismini vermek istemeyen bir kişi, “ İktidarın CHP’li belediyeleri kamu kurumları ile nasıl sindirmeye çalıştığını hep birlikte görüyoruz. Marmaris çok büyük sıkıntılar yaşadı ve halen yaşıyor. Belediye arayarak bir talepte bulunduğumda daha geri dönmem durumu olmadı. Başkanımızı sürekli sokaklarda ya yaya olarak yâda makam aracıyla dolaşıp inceleme yaptığını görüyorum. Elde ki imkânlarla hizmet yürütülmeye çalışılıyor. Marmaris’in bundan sonra çok güzel olacağına inanıyorum” dedi. Bir kurumdan emekli olan Ahmet Büyüktuna ise, “ Herkesin seçilmiş bir başkan altında toplanarak hizmet etmesi gerekiyor. CHP’li belediye olunca kamu kurumların yaklaşımları iktidar nedeniyle uzak olarak gözlemliyorum. Pandemi yasaklarında belediye, polis ve sağlıkçılar seferber idi. O dönemlerde başkan ve ekibinin nasıl seferber olduğuna şahit oldum. Marmaris Belediye Başkanı ve ekibi tüm engellemelere, eksik ve baskılara rağmen güzle işlere imza atıyor. Hiç bir şey yapmıyor desek bile onun bizleri gördüğünde ki tebessümü ve anlayışı oy vermeye yetiyor. Samimiyet ve bir sıcaklık görüyoruz. Başkanın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.