MARMARİS’İN SOKAK LAMBALARI NEDEN YANMIYOR?

MARMARİS’İN SOKAK LAMBALARI NEDEN YANMIYOR?

Muğla ve 13 ilçesinde MUSKİ’den sonra en çok şikâyet alan ve yurttaşları isyan ettiren AYDEM’e bir sitem de MARMARİSLİLERDEN geldi.

Marmaris’te birçok mahalle de sokak lambalarının yanmaması vatandaşın tepkisine neden oldu. Yetkili kurumlardan çözüm bulamayan MARMARİSLİLER, her zaman olduğu gibi çareyi sosyal medya hesaplarında aradı. Sokak lambalarının akşam yerine gündüz yanması, yapılan bildirilere rağmen çoğu mahallerin karanlığa gömülmesi tepkilere neden oldu. Bir vatandaş sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşarak “Günlerdir böyle yetkililer hiç uğramıyor” yorumu yaptı. Bir vatandaş ise Sarıana Mahallesi’nde bulunan futbol sahasının projektörlerinin gece 02.00’ye kadar açık kaldığını ama sokak lambalarının yanmadığını iddia ederek israfın büyüklüğünü gözler önüne serdi. Muğla ve 13 ilçesinde MUSKİ’den sonra en çok şikayet alan AYDEM yetkililerine bir kez daha Marmarisliler çözüm istedi.
KORKUYORUZ
Armutalan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, akşam çökünce sokağa çıkmaya korktuklarını bir an önce çözüm üretilmesini istedi. Betül Ç adlı bir kadın, “ Ben her gün köpeğimi sokağa çıkarıyorum. Sokak lambalarının yanmaması nedeniyle yürürken ürperiyorum. Bir çok kez düzeltilmesi için talebimiz oldu ama ilgilenen olmadı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.