MARMARİS'İN MANZARASINI İZLEMEK İSTEYENLER DİKKAT ETSİN !

MARMARİS'İN MANZARASINI İZLEMEK İSTEYENLER DİKKAT ETSİN !

Marmaris’e 3 kilometre kala Milli Parklar Müdürlüğü bünyesinde yapılan Seyir terasında Vandallar terasın korkuluklarının tahtalarını kırdılar.

Marmaris’in muhteşem manzarasını izlemek için araçları ile durup terasa çıkanlar düşmemek için ne keyif alıyorlar ne de dinlenebiliyorlar.

Marmaris-Muğla Karayolu 8’inci kilometresinde bulunan seyir tepesi dinlenme terası VANDALLAR tarafından tahrip edildi. Seyir Terası'nın ahşap korkulukları kendini bilmez zatlar tarafından kırıldı. Defalarca tekme atılarak kırılabilecek sağlamlıkta olan ahşapları görenler şok oldu. İçki şişesi ve tenekelerin yanı sıra çok sayıda cam kırıklarının etrafı kapladığı görüldü. Seyir terasının içler acısı halin görenler fotoğraf ve video çekerek sosyal medya hesaplarından “ Bu nasıl bir hainlik, nasıl bir Vandallık” yorumu yaptı.

KAMERA TAKILMALI,ÇEVREYE ZARAR VERENLER DEŞİFRE EDİLMELİ

Balıkesir’den Marmaris’e ailesiyle akraba ziyaretine gelen Volkan Dilcan, “ Dinlemek için çok sevdiğimiz seyir terasında durup Marmaris’in eşsiz akşam manzarasını hem seyredip hem de fotoğrafını çekmek istedik. Her yer çöp ve cam şişesi kırıkları ile dolu idi. Çocuğum neredeyse kırılan ahşap korkuluktan düşüyordu. Her yer çöp dolu kimler ilgileniyor buranın halini kimler görüyor lütfen yetkililer ilgilensin” dedi. Âdem Mansur ise, “ Seyir terasının bu rezil hali ne ilk ne son. Sürekli burada birileri çevreye zarar veriyor. Bu alanlara kamera takılmalı. Allah göstermesinde atılacak bir izmarit veya kimyasal bir şey yangına neden olabilir. Bu ahşap korkulukları kırmak kolay değil. Özellikle yapılmış bir durum. Yetkililer bununla ilgili inceleme yapmalıdır” dedi.

whatsapp-image-2022-04-04-at-19-10-19-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.