MARMARİSHABER'İN YENİ ASTROLOJİ YAZARI İPEK SEZER

MARMARİSHABER'İN YENİ ASTROLOJİ YAZARI İPEK SEZER

Marmarishaber.net portalımızda yeni bir uzmanımız daha siz değerli okuyucularımız için yazmaya başladı.

İpek Hanım Sezer bundan sonra her hafta düzenli olarak astroloji, pozitif enerji,reiki ve tarot ile ilgili merak ettiklerimizi kaleme alarak bizlere ulaştıracak.

Yeni yazarımız kimdir, kendi sözleri ile tanıyalım ;

Hayatımın en dipte en zorlandığım günlerinde Tarot ve reiki ile tanıştım. Ruhsal yolculuğumda spiritüel alana gitmem, yaralı kadın ve çocuklara şifacı olmam gerektiğini öğrendim. Bu insanların ne yaşadığını anlamam daha sağlam bir empati kurmam için bazı sınavlarım oldu dersler çıkarabildim ve hayat bu mesleğe sürükledi. Çok şanslıyım ki tüm zorluklar benim hayrıma ve dönüşmem gereken gitmem gereken yola çıkmamı sağladı..

Ben İpek Hanım SEZER, 23 Şubat 1995 te doğdum 28 yaşındayım çok sevdiğim bir adamla evliyim ve Marmaris’te yaşıyorum. Kendimi bildim bileli burçlar ve astroloji ile haşır neşirdim hatta arkadaşlarım büyüyünce astrolog olmamı tavsiye ederlerdi :) okul öncesi öğretmenliği ve yan bölüm olarak özel eğitim öğretmenliği mezunuyum, 2 yıl görevimi icra ettim her iki alanda bana çok şey kattı insan olma yolunda önümü aydınlattı ve hayat beni olmam gereken noktaya taşıdı. şuan Instagramda @ipekletarot adındaki sayfamda Tarot, sinastri okuması ve reiki ile bilinçaltı kodlarını yenileme seansları vermekteyim hali hazırda regresyon terapisi ve bilinçaltı mide ameliyatı ile kilo verme programlarının eğitimini de almaktayım.

Yol uzun her gün yeni bir şeyler öğrenmeyi çok seviyorum. Kısacası ben bir ışık işçisiyim sizin yolunuzu aydınlatmak için varım.

Peki Tarot nedir?
Tarot bir bilinçaltı okumasıdır. Sadece isim bilgisi ile bakılır. Özellikle geçmiş ve şuana dair yaşananlar hakkında net bilgiler alınır, gelecekle ilgili öngörü yapılır olasılıklardan. Hangi yolu seçersek bizi ne bekler ödülümüz ya da sınavlarımız nasıl olur şeklinde yorumlar alınır. Aşk- iş - kariyer- genel her tür konu için bakılır asla fal değildir. Yol var, kısmet var, balık-kuş… vs var gibi bir bakım değildir falcı terimleri yoktur. İş- aşk arkadaşlarınızın sizin hakkınızdaki duygu düşünce ve hamleleri ile bilgiler verir bunun dışında yol haritası çizmeniz için çok iyi bir rehberdir. Sesli ve ses kaydı şeklinde ortalama 40 dakika sunduğum bir hizmettir. Sizlere bir psikolog seansındaki rahatlamayı sunmak hem zihnen hem ruhsal açıdan Hem de daha net kararlarla vedalaşmak en büyük amacımdır.

Kişisel sinastri nedir?
Doğum tarihi ile bakılır.
Nasıl bir ruha ve kişiliğe sahipsiniz öne bunu tanımlarım ardından sınavlarınız nedir nasıl bir insan olmanız için hayat sizi sınıyor neye dönüşmelisiniz hangi meslek size iyi gelir gibi bir yaşam haritasıdır.

İlişki sinastrisi- ilişki uyumu nedir?
İki kişinin doğum tarihleri ile bakılır önce kişilerin ruh kişilik analizler sınavları dönüşmesi gereken halleri açıklanır ardından uyum ve uyumsuzluklara bakılır evlenme olur mu boşanma olur mu çocuk olur mu birlikte maddi durumlar nasıl olur ilişki kime hizmet eder ve ya da bir sonu yok mu şeklinde detaylı ve net bilgiler aldığım bir bakım türüdür şiddetle tavsiye ederim bunu:)

Reiki ile bilinçaltı kodlarını yenileme nedir?
Bilimsel olan kas testi ile sanılanın tüm bilinçaltı kodlarını hesapladığım sonrasında 21 gün boyunca uyguladığım şifa çalışmasıdır ilk seans 1 saat diğer günler 10 ar dakikalık görüştüğümüz son gün işte test edip ne kadar dönüştüğümüzü gördüğümüz harika bir program. Örneğin değer yargıları, özgüven, öz saygı, alma verme dengesi bozukluğu, obsesif- takıntı bozukluklar, duyguları dengeli yaşayamamak öfkeler, kıtlık bilinci para ile sorunlar, anne baba ile ilişki problemleri, atalar ve karmalar ile sıkıntıları test edip toplu şekilde çalışıyoruz hepsi bir arada ilerliyoruz

Bundan sonra haftalık burç yorumlarını sizlere ben anlatacağım çocukken her gazete aldığımızda hep aynı heyecanla önce burç yorumlarını okurdum şimdi bunları benim yazacak olmam çok gurur verici…

Keyifli olmuşlar dilerim
İpek Hanım SEZER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum