MARMARİS YENİSAYFA GAZETESİ DİJİTAL PLATFORMDA YERİNİ ALDI

MARMARİS YENİSAYFA GAZETESİ DİJİTAL PLATFORMDA YERİNİ ALDI

2014 yılından bu yana gazeteci Arzu Barışkaner’in yönetiminde Marmaris yerel medyasına yön veren ve kamuoyunu aydınlatan MarmarisYenisayfa gazetesi dijital platforma katılmasını bir gala gecesi düzenleyerek açıkladı.

Siteler mahallesinde bulunan Kahveci Alibey otelin sahil kısmında dün akşam yapılan gala törenine Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan yardımcıları Suzan Zift, Ali Zağlı, İhsan Öztürk, Sosyal Yardımlaşma vakfı müdürü Evrim Koçlar Çağlayan’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu, iş insanı ve siyasi parti temsilcileri ile kurum müdürleri katılım sağladı.

Kahveci Ali Bey otelin sahibi ve Marmaris Rotary Clubu Başkanı Ayşe Nurdan Aras’ın açılış konuşmasının ardından Yenisayfa gazetesinin sahibi Arzu Barışkaner kürsüye çıktı. Barışkaner yerel medyanın önemine ve gücüne değinerek yaptığı konuşmada günlük gazete olarak çıkan Marmaris Yenisayfa gazetesinin haber portalı olarak aynı isimle dijital ortamda da hizmet vereceğini açıkladı. Arzu Barışkaner gelen davetlilerin hepsine ve bugüne kadar beraber çalıştığı ekip arkadaşlarına desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Arzu Barışkaner www.marmarisyenisayfa.com sitesinde yerel ve ulusal haberler ile yayında olduklarını belirtti.

whatsapp-gorsel-2023-09-28-saat-13-42-43.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.