Marmaris Yenisayfa gazetesi 21.yılını kutladı

Marmaris Yenisayfa gazetesi 21.yılını kutladı

2004 Tarihinde yayın hayatına başlayan Marmaris Yenisayfa gazetesi 21.yılını geride bıraktı.

11 yıldır İmtiyaz sahibi olan Arzu Barışkaner gazetenin bu anlamlı gününü Siteler mahallesinde bulunan Uysal Motel’in restoranında pasta keserek kutladı. Kutlamaya Marmaris’in yerel basını ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Yeni Sayfa gazetesinde köşe yazarları da katıldı.

Tüm ekibin katıldığı ve birlikte pasta kestikleri gazetenin yıldönümünde
günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştiren İmtiyaz sahibi Arzu Barışkaner “ Marmarise gerçekten emek veren çok değerli arkadaşlarım bugünde beni yanlız bırkmadığımız için çok teşekkür ediyorum. Yenisayfa gazetesinin 21. yılını kutluyoruz. Emeği geçen gazetemde ölmüşlere allahtan rahmet diliyorum ve sağ olanlarada nice nice yıllar diliyorum ömürler diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum bugünde beni yanlız bırakmadığınız için. Pembe mikrafonla çıktım karşınıza. Marmaris Yenisayfa gazetesi olarak bundan sonra haftanın 2 gününde pembe mikrafonla halkımıza sesleneceğiz. Marmaris basını her zaman farklıydı farkını her zaman göstermişti bugünde göstereceğiz, pembe mikrafonla Marmarisin sorunlarını dile getireceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum” sözlerini ifade etti.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler derneği başkanı Cem Kaytan gazetenin 21. Yıldönümü etkinliğinde “Bugün de burada olmaktan son derece mutluyuz. Marmaris Yeni Sayfa gazetesinde dahil olan bir fert olarak da yeni yaşını kutluyorum. Nice uzun yıllar diliyorum. Yeni Sayfa Gazetesi'ne katılımından dolayı da başta Mustafa Sarıipek abim olmak üzere bütün arkadaşlarıma burada olmaktan dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Yeni Sayfa Gazetesi” sözleriyle Yenisayfa gazetesinde yer almaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Marmaris Yenisayfa gazetesine katılan emektar gazeteci Mustafa Sarıipek “ Bu meslekte 50 yılı doldurdum. Ama ben Marmaris'e geldiğim zaman burada bütün arkadaşlarıma, bütün gazetede kim ne istediyse destek olmaya çalıştım. Destek olmaya da devam edeceğim. Sadece ben şimdi yeni sayfada olmak benim için tabii ki büyük bir onur. Birçok gazetede, birçok yerel televizyonlar. Mesela Kanal 48 geldiği zaman yine ben başındaydım. Çok güzel günler oldu. Bundan sonra da güzel günler olacak. Kim ne isterse herkese her şekilde desteğe, yardıma hazırım” sözlerini ifade ederek mesleğini büyük bir özveri ile yaptığı gibi meslektaşlarına da aynı özveri ile destek olacağını ifade etti.

img-5359-001.jpeg

img-5359-001.jpeg

Muhabir:Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.