MARMARİS TİCARET ODASININ A KALİTE HİZMETİ TESCİLLENDİ

MARMARİS TİCARET ODASININ A KALİTE HİZMETİ TESCİLLENDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2022 Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB konferans salonunda gerçekleşti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen törende Marmaris Ticaret Odası A Sınıfı Akreditasyon Belgesi ile ödüllendirildi.

Marmaris Ticaret Odası akreditasyon belgesi, bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu’nun geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği denetimlerin tamamlanması neticesinde bir kez daha en yüksek not olan A derecesi ile yenilendi. Geçtiğimiz Cuma günü TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen sertifika törenine MTO adına Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Meclis Başkan Yardımcısı Zekiye İpçi, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kodaman, Meclis Üyeleri Uğur Aydemir ve Gülce Gündü ile Genel Sekreter Taşkın Baykara, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ergücü, Akreditasyon Sorumlusu Miray Apak, Muhasebe Sorumlusu Cenk Şahin ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Simge Eren katıldı. Törende sertifikayı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan alan MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan “Bu sertifika üyelerimize sunduğumuz hizmetlerin ve Marmaris’imiz için yaptığımız çalışmaların ödülü. Zaten A olan notumuzu son üç yıldır yaşadığımız sıkıntılı sürece rağmen aynı seviyede tutmayı başardık. Geçtiğimiz her denetimden daha tecrübeli ve güçlü olarak çıkıyoruz. Bize bu onuru yaşatan odamız personeline ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de üyelerimize sunmuş olduğumuz hizmet kalitesini daha yukarıya çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

TOBB Akreditasyon sistemi nedir?

Sistemin amacı, Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Bu çerçevede, TOBB; EUROCHAMBRES ve İngiltere Ticaret Odası (British Chamber of Commerce) işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamalarını dikkate alarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modelini geliştirmiş ve 2005 yılına kadar projeyi İngiltere Ticaret Odası ile birlikte yürütmüştür. Bugüne kadar, 14 Dönemde 278 Oda/Borsa akredite edilmiştir. 15. ve 16. dönem 37 Oda/Borsa ise sürece kabul edilmiş ve çalışmalara başlamıştır. Bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu tarafından yapılan denetimlerde başarılı olan Oda/Borsalar vermiş oldukları hizmet kalitesine göre A-B-C kategorilerinde belgelendirilmektedir.

ticaret-1.jpgticaret-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.