MARMARİS PROTOKOLÜ GÜVENLİ TRAFİK İÇİN DENETİMDE

MARMARİS PROTOKOLÜ GÜVENLİ TRAFİK İÇİN DENETİMDE

MARMARİS İlçe protokolü,“Trafik Haftası” kapsamında yayalar için güvenli trafik adı altında sürücüler denetlenerek bilgilendirme de bulunuldu. Yayalara ve sürücülere el ilanları, tişört ve kep dağıtıldı.

Marmaris İlçe Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy koordinesinde, “Trafik Haftası” kapsamında yayalar için güvenli trafik adı altında denetim yapıldı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Grup Amirliği’ne bağlı polisler motorlu araç sürücülerine yönelik denetim başlattı. Kaymakam Aksoy, polisler ile birlikte katıldığı denetimlerde yaya ile araç sürücülerini bilgilendirme el ilanları, kep ve tişört dağıttı. Sürücüler ile görüşen Kaymakam Aksoy, yaya geçitlerinde vatandaşlara geçişte öncelik verilmesini istedi. Vatandaşlara ise yaya geçidinden geçmelerini kurallara uymalarını istedi. Yaya geçidinden geçen bir İngiliz turisti durdurarak duyarlılığından dolayı teşekkür edip kep ile tişört hediye etti. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam’ın da katıldığı etkinlikte, Kaymakam Aksoy beraberinde ki heyet ile Atatürk Caddesi yürüyüş yolunda dolaşarak vatandaşlara el ilanları dağıtarak duyarlı olmalarını istedi. Etkinliğin 81 İl’de eş zamanlı olarak saat 11.00’de yapıldığı öğrenildi.

whatsapp-image-2022-05-07-at-12-16-29.jpegwhatsapp-image-2022-05-07-at-12-16-32.jpegwhatsapp-image-2022-05-07-at-12-16-34.jpegwhatsapp-image-2022-05-07-at-12-16-32-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.