MARMARİS POLİSİNDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL

MARMARİS POLİSİNDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL

Yüzyılın felaketi Kahramanmaraş merkez üslü depremlerin ardından zarar gören 11 ilden Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen depremzede aileler için moral destekleri düzenlenmeye devam ediyor.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği, Burunucu Macera Parkında Marmaris Belediyesinin destekleriyle “Polis Depremzede Elele” etkinliği gerçekleşti.

Marmaris Kaymakamlığının himayesinde ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği koordinesinde bugün saat 14.00 te başlayan depremzede çocuklar ve ailelerine yönelik moral etkinliklerinde, ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polisler çocuklar ile ilgilendi. Deprem mağduru aile ve çocuklar kaldıkları otel ve apartlardan otobüsler ile alınarak macera parkına getirildi, parkın girişinde palyaço ve müzikle karşılanan depremzede ailelere İlçe emniyet müdürü Oktay Kapsız ve polisler çikolata ikram etti. Kırmızı beyaz balonlar ve Atatürk posteri ile süslenen etkinlik alanında yiyecek ve içecek ikramları da yapıldı. Polisler de çocuklar ile oynadı, salıncaklarda salladı, motorlara binip gaz verdiler ve turizm polisi jeepine bindirip hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Depremde zarar gören çocukların bir nebze olsun mutlu olabilmeleri amacı ile düzenlenen etkinliklerde, Parkta bulunan tüm oyuncaklar çocuklar tarafından ücretsiz olarak kullandırıldı,macera alanında tırmanış ve atlamalar yaptırıldı, oyunlar ve yarışmalar düzenlendi, balon gösterileri yapıldı, Mandrake Kemal ilizyon gösterisi gerçekleştirdi. Rainbow organizasyon firmasının üstlendiği şovlarda Tahta bacaklı jonglör ve maskotlar çocuklar ile oyunlar oynayarak eğlenmelerini sağladılar.

300 kişinin katıldığı “Polis Depremzede Elele” etkinliklerine gelen aileler çocukları için çok mutlu olduklarını belirttiler.

dsc05294.jpg

dsc05280.jpg

dsc05243.jpg

dsc05254.jpg

dsc05240.jpg

dsc05292.jpg

dsc05231.jpg

dsc05237.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.