MARMARİS POLİSİ ÜÇ İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPTI 3 TUTUKLAMA

MARMARİS POLİSİ ÜÇ İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPTI 3 TUTUKLAMA

Marmaris’te Göçmen kaçakçılığı suçları ile mücadele dahilinde yapılan eş zamanlı operasyonla 3 ilde 4 kişi yakalandı. Üç göçmen kaçakçısı tutuklandı biri adli kontrol şartı ile salındı.

Marmaris KOM Büro Amirliği ekipleri uzun süredir takip ettikleri yasa dışı yollar ile yurtdışına insan kaçırdıklarını tespit ettikleri, göçmen kaçakçılarını yaptıkları eş zamanlı operasyon ile yakaladılar. Marmaris’ten giden Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele ekipleri Aydın ve Adana illeri Emniyet Müdürlükleri ekipleri desteği ve işbirliği ile umut tacirlerini adreslerinde bularak gözaltına aldılar.

Muğla KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Marmaris KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından Marmaris’te göçmen kaçakçılığı suçuna yönelik olarak yapılan dosya kapsamında bugün Adana, Aydın ve Marmaris te dört şüpheli şahsa yapılan eş zamanlı operasyonda; Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklama talebiyle sevk edilen 4 şahıstan Marmaris ilçesinde gözaltına alınan deniz motoru tamircisi A. K , Adana ilinde gözaltına altına alınan D. S ve Aydın ilinde gözaltına alınan O. E isimli 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken yine Marmaris’te gözaltına alınan Y. Ç isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Muğla KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen operasyon ve saha çalışmalarının devam ettiği göçmen kaçakçısı avlarının süreceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.