MARMARİS POLİSİ SAPIĞI KISA SÜREDE YAKALADI ADALETE TESLİM ETTİ

MARMARİS POLİSİ SAPIĞI KISA SÜREDE YAKALADI ADALETE TESLİM ETTİ

Marmaris İlçesinde, üniversiteli kızlar kendilerine bakarak mastürbasyon yapan su tesisatçısı A.K.(47) cep telefonu ile çekip şikâyetçi olmaları ardından yakalandı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli “ cinsel istismar” suçundan adliyeye çıkartıldı.

Olay, Marmaris İlçesi’nde Salı akşamı saat 23.30 sıralarında Ulusal Egemenlik Caddesi 19 Mayıs Gençlik Meydanı köşesinde gerçekleşti. İddialara göre Üniversite de okuyan Göksu Ö.(21) ve Bahar Ö.(22) yürüyüş yaptıktan sonra yorularak cadde köşesinde durdu. O sırada karşılarında kendilerine bir kişinin elini cebine sokup bir şeyler yaptığı ardından cinsel organını çıkartarak oynadığını gördü. Göksu.Ö., cep telefonunu çıkartarak mastürbasyon yapan kişinin görüntüsünü çekmeye başladı. Göksu Ö. “ Biraz daha yap, yapmaya devam et” diyerek tepki gösterdi. Kızların tepkisi sonrası şahıs hızlı adımlarla uzaklaşarak gözden kayboldu. B.Ö. ve G.Ö., 112 acil ihbar hattını arayarak yardım istedi. Gelen polis ekipleri iki kız arkadaşı alarak Kordon Caddesi’nde bulunan Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’ne götürdü. İki kız, cep telefon görüntülerini teslim edip şikâyetçi oldu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü 1. sınıf öğrencisi Göksu Ö, “Arkadaşım B. ile birlikte meydanda diğer arkadaşlarımızı bekliyorduk. Meydanda sadece biz ve o kişi vardı. Şahıs, bizim karşımıza geçip cinsel organıyla oynamaya başladı. Marmaris’te bu olay benim üçüncü kez başıma geldi. Önceki iki olayda çekme fırsatım olmamıştı. Bu kez video çekme fırsatı buldum. İhbarın ardından olay yerine polisler geldi. Videoyu yayarak kadın olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. O şahsın bulunmasını ve onun gibilerin bu kadar rahat davranmamasını gönülden arzu ediyorum” dedi.

POLİS MOBESA VE GÜVENLİK KAMERALARINDAN BULDU

Şikâyet ve işlemler ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ulusal Egemenlik ve paralelindeki Orgeneral Mustafa Muğlalı Caddesi’nde MOBESE kameraları ile 20 iş yerinin güvenlik kamerası incelemeye alındı. İki saat içinde şüphelinin eşkâli tespit edilerek su tesisatçılığı yapan A.K.(47) olduğu tespit edildi. Şüphelinin annesi ile birlikte yaşadığı evin çevresi sarıldı. Polis, sabaha kadar şüphelinin evinin önünde yakalamak için bekledi. Dün saat 11.00 gibi evinin sokağına gelen A.K. sivil asayiş ekipleri tarafından kaçamadan yakalandı.

İKİ TANE TACİZDEN DOSYASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Marmaris İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen A.K.’nin yapılan sicil kaydı taramasında 2 üniversite öğrencisine yaptığı gibi cinsel organını göstererek mastürbasyon yapmaktan 2 tane mahkeme dosyası olduğu tespit edildi. Seyyar su tesisatçılığı yapan A.K.’nin bekâr olduğu ve annesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde doktorlar tarafından 2 saat süreyle incelenen A.K.’nin akıl sağlığı yerinde olduğu kararı verildi.

SARHOŞTUM HATIRLAMIYORUM

Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesinde sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını iddia eden A.K.,üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Poliste işlemleri tamamlanan A.K., “Cinsel istismar” suçundan sabah saat 10.45’de adliyeye çıkartıldı. Savcılıkta dosyası incelenen A.K., “cinsel istismar” suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.