MARMARİS NARKOTİK UYUŞTURUCU TACİRLERİNE NEFES ALDIRMIYOR

MARMARİS NARKOTİK UYUŞTURUCU TACİRLERİNE NEFES ALDIRMIYOR

Marmaris Narkotik ekipleri uyuşturucu ticareti yapan ve sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlarda 2 kişiyi yakaladı. İşlemler ardından mahkemeye çıkartılan C.M.(23) tutuklandı. E.Y.(33) ise serbest bırakıldı.

Marmaris İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışma sonucu iki kişinin eğlence mekânlarında uyuşturucu madde satışı gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüpheli C.M. ve E.Y. takibe alan polis, uyuşturucu madde sattığı sırada yakalandı. Şüphelilerin kaldığı evde yapılan aramada; satışa hazır vaziyette 2,48 gram esrar maddesi

1 adet ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait çok sayıda 9,19 çapında mermi, satışa hazır vaziyette 2 parça halinde metamfetamin maddesi, 1 parça kokain maddesi ve uyuşturucu maddeyi paketlemede kullanıldığı değerlendirilen 1 rulo alüminyum folyo ele geçirildi.

Marmaris İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne getirilen C.M. ve E.Y. üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Poliste işlemleri tamamlanan 2 kişi nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. C.M., “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklandı. E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.