MARMARİS NARKOTİK POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

MARMARİS NARKOTİK POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, kargocu olarak 2 uyuşturucu tacirini suçüstü yakaladı. Yakalanan B.K. ve S.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yapılan teknik ve fizik takip çalışmaları sonucunda kargo aracılığıyla Marmaris İlçesine yüklü miktarda uyuşturucu madde geleceği bilgisine ulaştı.

Kargo şirketinde narkotik köpeği “Coco” ile yapılan aramada uyuşturucu madde olduğu belirlenen koliler tespit edildi. Narkotik ekipleri kargo çalışanlarının yerine geçerek çalışmaya başladı. Altı saat boyunca kargo da çalışan polisler, içinde uyuşturucu madde bulunan koliyi almaya gelen B.K. ve S.Ö. ile operasyona başladı. Kolilerin teslim tutanakları şüphelilere imzalatılarak araçlarına kadar götürmelerine yardımcı olundu. Şüpheli iki kişi araçlarına bindikleri anda polisler tarafından yakalandı. Marmaris İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne getirilen B.K. ve S.Ö., verdikleri ifadelerinde üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Teknik takip ve çeşitli elde edilen deliller doğrultusunda mahkemeye çıkartılan şüpheliler “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.