Marmaris muhtarlarıyla genel asayiş toplantısı

Marmaris muhtarlarıyla genel asayiş toplantısı

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Marmaris Polis Evi’nde mahalle muhtarları katılımıyla genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulundu.

Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Ercan, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Emniyet müdür yardımcıları, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü terör, asayiş, KOM, Narkotik, trafik, toplum destekli polis amirliği sorumlularının hazır bulunduğu toplantıya mahalle muhtarları iştirak etti. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, mahalle muhtarları ile genel güvenlik ve asayiş konularında istişarelerde bulundu. Pandemi döneminde alınan tedbirler nedeniyle muhtarlarla bir araya gelemeyen Başmüdür Dilberoğlu, sorun ve talepleri alarak ortak çözüm önerilerini dinledi. Bir saat süren istişare toplantılarının ayda birkaç kez devam edeceği öğrenildi. Halkın huzur ve güvenliği için istişare toplantıların Muğla ve 13 ilçesindeki muhtarlarla belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Marmaris mahalle muhtarları Başmüdür Dilberoğlu'nun duyarlılığı için teşekkür ederek bu tür toplantıların eskisi gibi sık aralıklarla olmasını rica etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.