MARMARİS KIZILAY ÇALIŞANLARI VE GÖNÜLLÜLERİ ÇEVRE TEMİZLİK HAREKETİNE KATILDI

MARMARİS KIZILAY ÇALIŞANLARI VE GÖNÜLLÜLERİ ÇEVRE TEMİZLİK HAREKETİNE KATILDI

Marmaris’te çevre günü etkinliği: milli parkta temizlik çalışması yapıldı. Türk Kızılay Marmaris şubesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Günnücek Milli Parkı’nda temizlik etkinliği düzenlendi.

Türk Kızılayı Marmaris Gönüllüleri, Milli Park içinde ve civarında temizlik çalışması yaparak çevre temizliğine dikkat çekti.

Etkinliğe, Marmaris Türk Kızılay İlçe Başkanı Yakup Baykan, şube sekteri Elvan Kapcı, Marmaris Türk Kızılay Şube Gençlik Kolları Başkanı Beyzanur Genç ve Orman Mühendisi Mustafa Güzel katılım sağladı.

Marmaris Milli Parkı Müdürlüğü ile beraber yürütülen projede, 10 kişiden oluşan ekip ellerine eldivenlerini takarak çöp poşetleri ile birlikte temizliğe başladı. Gönüllüler etraftaki çöpleri toplarken aynı zamanda doğa yürüyüşü yaptı. Milli Park’ta görev yapmakta olan Orman Mühendisi Mustafa Güzel katılımcılara etrafta bulunan bitki ve ağaçlar hakkında bilgiler verdi.

Marmaris Türk Kızılay Yakup Baykan “Türk Kızılay Marmaris şubemizce şube personellerimiz ve kıymetli gönüllülerimiz ile birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Keşke bir etkinlik yapmak zorunda kalmasak; keşke herkes yerlere çöp atılmaması konusunda, doğayı kirletmemek adına bilinçli olsa çevremiz her zaman temiz kalsa.” İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-06-05-at-19-40-14-1.jpeg

whatsapp-image-2023-06-05-at-19-40-14-2.jpeg

whatsapp-image-2023-06-05-at-19-40-14-3.jpeg

Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.