MARMARİS KİTAP GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

MARMARİS KİTAP GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Marmaris Kitap Günleri, olanca hızıyla devam ediyor. Açılışından bir gün sonra meydana gelen orman yangının acısını unutturmak isteyen yazarlar okuyucularıyla buluşmayı sürdürüyor.

Marmaris Kitap Günleri 20 Haziran Pazartesi günü başlamıştı. Ertesi gün Marmaris’te meydana gelen yangının acısını unutturmak isteyen yazarlar okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar Timur Soykan, Saygı Öztürk, Şükrü Erbaş, Emrah Doğru, Ersin Eroğlu, Caner Taşpınar, Ahmet Yavuz’un söyleşi ve imza günü düzenlediği etkinlikte Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da yazar ve okuyucuları yalnız bırakmıyor.

KİTAP BİZİ İYİLEŞTİRECEK

Şükrü Erbaş, Gazeteci Saygı Öztürk ve Ahmet Yavuz’un söyleşine katılan Başkan Oktay, Haziran’ın başından beri hem festival hem de kitap günleri ile çok güzel zamanlar yaşadıklarını belirterek, “Ancak yaşadığımız yangın hepimizi derinden yaraladı. Büyük acılar yaşadık ama Marmaris'i sanatla, kitapla ve kültürle iyileştireceğiz. Hep birlikte dayanışmayla bu günleri atlatacağız ve yine güzel günlerde buluşacağız. Kitap Günleri 10 Temmuz’a kadar devam edecek. Sonrasında farklı etkinliklerimiz olacak. Festivalde ertelenen Boğaziçi Gençlik Korosu ve İlyas Mirzayev konserleri de sonbaharda yapılacak” diye konuştu.

MARMARİS’İN YANINDAYIZ

10 Temmuz’a kadar sürecek etkinliğe katılan yazarlar da Marmaris’e geçmiş olsun dileklerini ileterek “Bizler her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Marmaris’i kültürle iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. Öte yandan Başkan Oktay, gazeteci Saygı Öztürk ile birlikte yanan alanlarda incelemelerde de bulundu ve yangın süreciyle ilgili bilgi verdi.

kitap-gunleri-2.jpgkitap-gunleri-3.jpgkitap-gunleri-4.jpgkitap-gunleri-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.