MARMARIS KAYMAKAMI AKSOY MEDYA İLE KAHVALTIDA İSTİŞARE DE BULUNDU

MARMARIS KAYMAKAMI AKSOY MEDYA İLE KAHVALTIDA İSTİŞARE DE BULUNDU

Marmaris İlçe Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile polis evinde kahvaltıda bir araya gelerek sektör sorunların ortak çözümü için istişare de bulundu.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, ilçede görev yapan medya temsilcileri ve patronlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Polis Evi’nde Kaymakam Aksoy tarafından düzenlenen “ medya sorunlarının çözümü” konulu istişare toplantısında, kamuoyuna doğru bilgilendirme, bilgi akışı yanı sıra basın mensuplarının önerileri dinlendi. Marmaris Life imtiyaz sahibi Murat Ersan, Şamata Dergisi İmtiyaz Sahibi Seycan Akman ve Marmaris Haber Net yazarlarından Demet Kızıl görüşlerini dile getirdi. Tüm basın mensuplarının eksiksiz katıldığı kahvaltı da Kaymakamlık resmi web sayfasında medya temsilcilerinin yeniden düzenlenmesi, Marmaris kamuoyuna doğru bilgilendirme adına bilgi akışlarının yasalara göre yapılması sorunu çözüme kavuştu. Medya temsilcileri ise Kaymakam Aksoy’a günlük ziyaret ve etkinlik katılımlarının bildirilmesi istendi. Üç saat süren istişare de sorunların çözümünde ortak kararlar alındı.

SORUNLARIN DEĞİL ÇÖZÜMÜN PARÇASI EL BİRLİĞİ İLE OLUR

Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, “ Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi çok önemlidir. Ortak payda da buluşmak için böyle bir kahvaltı organize ettik. Yasalar çerçevesinde kamu kurum kuruluşları ve makamımızdan bilgilendirmeler mutlaka olacaktır. Bizim amacımız yasalara uymak ve uygulatmaktır. Bir olay veya yanlış bir şey olduğunda kamu görevi yapan medya temsilcileri işini yapacaktır. İşin yaparken yasaları göz önünde bulundurmalı ve doğru bilgilerle görevini yapmalıdır. Malumunuz orman yangınlarında sosyal medya da çok bilgi kirliliği yaşandı. Burada toplanma amacımız suçlu aramak yâda savunma değil. El birliği ile sorunların çözümüne ulaşmaktır. Bizim gibi sizlerde memleketimize hizmet ediyorsunuz. Bu hizmetler yasalara uygun ve doğru olmalıdır. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Açıklamalar sonrası medya temsilcileri Kaymakam Aksoy ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Medya temsilcileri ise olumlu ve çözüm odaklı bir buluşma olduğunu, herkese örnek olması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.