Marmaris GİAD Yeni Başkanını Seçti

Marmaris GİAD Yeni Başkanını Seçti

Marmaris Genç İş İnsanları Derneği GİAD saat 14.00 ’da İçmeler Mahallesinde Orka Lotus Beach Hotel’de 10.genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. 10.Dönem Marmaris GİAD Başkanı Caner Torunoğulları seçildi.

Toplantıya, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Gizem Özcan, CHP İl Başkanı Zekican Balcı, CHP İlçe Başkanı Ömer Bozdemir,Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız ve Genç İş İnsanları Derneği Üyeleri katılım sağladı.

img-0206.jpeg

10.genel kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü,Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Gizem Özcan, GİAD Kooperatif Başkanı ve 9. Dönem Başkanı Kemal Huz konuşmaları ile başladı.

img-0521.jpeg

Toplantı’da 9. Dönemde yapılan faaliyetler, yönetim kurulu toplantıları,gerçekleştirilen ziyaretler,çalışmalar,organizasyonlar,kutlamalar,gelir durumu gibi konuların konuşulmasının ardından Genel kurul oylaması yapılarak Yeni dönem başkanı, yönetim kurulu,denetleme kurulu,Haysiyet divanı, yüksek istişare kurulu asil ve yedek üyeleri açık oylama ile belirlendi.

10.genel kurul toplantısı plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


img-0290.jpeg

img-0497.jpeg

img-0465.jpeg

img-0386.jpeg

Muhabir:Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.