MARMARİS ESNAFI AK PARTİLİLERİ SEVGİ İLE KARŞILIYOR

MARMARİS ESNAFI AK PARTİLİLERİ SEVGİ İLE KARŞILIYOR

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri sanayi esnafını gezerek sorun ve dilekleri dinledi. Sanayi esnafı partililere yoğun sevgi göstererek dileklerini iletti.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı, “ Çat kapı” adı altında esnaflara ziyaretlerini sık aralıklarla sürdürmeye devam ediyor. AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen beraberinde İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Bilge Özsoy,İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Ozan Saban,İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Uslu Töredi,İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Peker, Beldibi Mahalle Başkanı Sedat Kayhan ve Yönetimi ile Beldibi Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Samimi bir ortamda geçen esnaf ziyaretlerinden gayet iyi dönüş aldıklarını söyleyen İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen , "Zaman zaman çat kapı esnaf arkadaşlarımızı iş yerlerinde ziyaret edeceğiz. Bizden beklentilerini yerinde dinleyerek, esnaflarımızın varsa sıkıntılarını çözme noktasında onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Gördüğümüz ilgi, gelecek umutlarımızı artırdı. Sadece seçim dönemlerinde değil, vatandaşımızın daima yanındayız." dedi. İlerleyen günlerde diğer esnafları da ziyaret ederek sorunlarını ilk elden dinleyeceklerini belirten İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris'te gidilmeyen dükkân, sıkılmayan el bırakmayacaklarını söyledi.

ESNAFLAR MEMNUN

Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sanayi esnafı, “ Marmaris’in bir kere iktidar partisi kanatları altına girmesi lazım. Rahmetli Karadinç döneminde gelen hizmet iktidar ile oldu. Ele ele verilen çalışmalarla çok güzel hizmetler yapılmıştı. Marmaris esnafı 15 yıldır CHP yönetimi ile büyük sıkıntılar yaşanıyor. Ekonomik sıkıntılar tabii ki var ama hükümetin desteği hep omzumuzda. El ele verilerek çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Sizlerin ziyareti ve bizleri dinlemeniz çok güzel. Parti yetkilileri olarak sık aralıklarla esnafları ziyaret etmenizi rica edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.