MARMARİS ESNAF ODASINDAN LONDRA ELÇİMİZE ZİYARET

MARMARİS ESNAF ODASINDAN LONDRA ELÇİMİZE ZİYARET

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet AYYILDIZ, İngiltere T.C Londra Büyükelçisi Ümit YALCIN’ı ziyaret ederek “ Marmaris” yazılı forma hediye etti.

“Turizm tanıtım” adı altında İstanbul, Ukrayna ve en son olarak İngiltere’de otobüslere “ Marmaris” yazılı afişler ile donatan Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, turizmcilerle yaptığı bir dizi görüşmeler sonrası İngiltere Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu. İngiltere’de Marmaris tanıtımı için yaptıkları çalışmaları anlatan Ayyıldız, Marmarislilerin selamını ileterek forma hediye etti.

Perşembe günü Marmaris’te olacak Ayyıldız, “ Sayın büyükelçimiz ile çok verimli görüşmelerimiz oldu. Kendisine elimizdeki Marmaris görüntü ve fotoğraflarını ilettik. Kendi faaliyetlerinde tanıtımı için kullanacaklarını belirtti. Bizim tek amacımız Marmaris’imize turizm alanında katkı koymaktır. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

MEHMET AYYILDIZ’A BÜYÜK DESTEK

İngiltere’de, Marmaris tanıtımı için radikal bir karara imza atan Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet AYYILDIZ’a sosyal medya hesaplarında büyük beğeni yağdı. “Hizmet böyle olur” yorumları yapan Marmarisliler yanı sıra Ege Bölgesi’nden birçok sivil toplum kuruluşu, belediye ve oda yönetimi büyük projeye beğeni yaptı. Akıllarda kalacak bir tanıtım çalışması olduğunu vurgulayan Marmarisliler, “ Marmaris tarihin de böyle bir reklam yapılmamıştır. Görüntü ve fotoğrafları görünce büyük gurur duyduk. Öyle yada böyle gıybet ve dedikoduya gerek yok. Marmaris tanıtımı için düzgün bir proje” dedi.

whatsapp-image-2022-04-19-at-15-15-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.