MARMARİS BELEDİYE EKİPLERİ İÇMELER'DE TEYAKKUZDA

MARMARİS BELEDİYE EKİPLERİ İÇMELER'DE TEYAKKUZDA

Marmaris’te akşam saatlerinde kuvvetini artıran sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, karayollarına kaya parçaları döküldü. Belediye ekipleri olumsuzluk yaşanan alanlarda temizlik çalışması yaptı.

Akşam saat 21.00 sıralarında etkisini artıran kuvvetli yağmur nedeniyle İçmeler Mahallesi’nde su taşkınları yaşandı. İçemler-Asparan ve Turunç Karayolu’nda yağmur nedeniyle gevşeyen toprak ile kaya parçaları döküldü. Teyakkuzda bulunan Marmaris Belediye ekipleri harekete geçerek olumsuzluk yaşanan alanlarda temizlik çalışması yaptı. Trafik polisleri yolu trafiğe kapatarak güvenliği sağladı. İş makineleri ile yollar temizlenerek dağ eteklerinden karayoluna düşen dal parçaları alındı. Dağlardan derelerle mahalleye inen dallar çıkartılarak suyun akması sağlandı. Belediye temizlik, fen işleri ve zabıta ekipleri yoğun bir tempo içinde olumsuzlukları bertaraf etti.

Olumsuzluk yaşanan alanlarda inceleme yapan ve ekiplerle birlikte çalışan Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, “ Ekiplerimiz teyakkuz halinde. Özverili şekilde olumsuzluk yaşanan alanlarda temizlik çalışması yapmaktadır. İçmelerde akşam saatlerinde artan yağmur nedeniyle su taşkınları meydana geldi. Karayoluna düşen kaya parçaları, dal parçaları ve çamurlar temizlendi. Şu an için olumsuz bir olay yok. Sahada görev yapan birim müdürleri ve mesai arkadaşlarıma özverilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.