Marina da karada kızakta ahşap gulette yangın çıktı

Marina da karada kızakta ahşap gulette yangın çıktı

Marmaris'te bir marina da karada kızakta bulunan 27 metrelik ahşap gulette çıkan yangın çevrede bulunan diğer yatlara sıçramadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Nedeni belirlenemeyen yangın ile ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Marmaris İlçesinin 13 kilometre kırsalında bulunan özel bir marinada bugün(Cuma) akşam saat 18.50 sıralarında karada kızakta bulunan “Marmaris Palace” adlı 27 metre uzunluğunda ki ahşap lüks gulette yangın çıktı. Yangını fark eden marina güvenlik kuvvetleri itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. Marinanın itfaiye ekibi gulete su sıkarak büyüyüp çevresindeki yatlara sıçramasını engelledi. Marinaya gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Marmaris itfaiye ekipleri su ve köpükle müdahale başlattı. Guletin içine girerek su sıkan itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Bir saat süren müdahale ile yangın kontrol altına alındı. Çağrılan 2 vinç yardımıyla yanan ahşap teknenin üst kısımları alınarak içinde su ve köpük sıkılarak soğutma yapıldı. Gulette kimsenin olmadığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili jandarma ve itfaiye ekipleri inceleme başlattı. Lüks guletin İşadamı ve turizm Serkan Yazıcı’nın sahibi olduğu 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’e kayıtlı olduğu öğrenildi. Ahşap guletin sigortalı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.