MAKAM ARAÇLARI YAŞLILARIN HİZMETİNE SUNULDU

MAKAM ARAÇLARI YAŞLILARIN HİZMETİNE SUNULDU

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Marmaris Belediyesi’nin makam ve müdürlük araçları yaş almış büyüklere tahsis edildi. Perşembe pazarında alışveriş yapan yaşlılar makam araçlarıyla evlerine taşındı.

makam-araclari-yaslilarin-hizmetinde-1.jpg

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Marmaris Belediyesi farklı bir çalışmaya daha imza attı. Sabah saatlerinde merkez Pazar yerinde hazır olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü görevlileri alışverişleri sırasında yaşlı vatandaşlara eşlik etti. Kiminin elindeki yükleri taşıyan görevliler, kimininse alışverişlerine yardımcı oldu. Alışverişlerini tamamlayan vatandaşlar isterse de makam araçlarıyla evlerine bırakıldı. Uygulama karşısında büyük mutluluk yaşayan yaşlı vatandaşlar, Belediye personeline teşekkür etti.makam-araclari-yaslilarin-hizmetinde-6.jpg

ONLAR BAŞIMIZIN TACI

“Ulu çınarlarımızın her zaman yanındayız” diyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Bugün ekiplerimiz Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında pazar alışverişini yapan büyüklerimizin yardımına koştu. Pazarı onlarla birlikte dolaşan personelimiz hem sohbet etti hem de aldıkları ürünleri taşıdı. Alışverişini tamamlayan yaşlılarımız da belediyeye ait makam ve müdürlük araçlarıyla evlerine bırakıldı. Yaş almış büyüklerimize saygımız da sevgimiz de sonsuz. Onlar bizim başımızın tacı, en büyük yol göstericilerimiz... Hepsine bir kez daha sağlık diliyor, ellerinden öpüyorum” ifadesini kullandı.

makam-araclari-yaslilarin-hizmetinde-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.