MAÇA KAVGA DAMGA VURDU

MAÇA KAVGA DAMGA VURDU

Bayırspor ve Bozburun taraftarları bir Bozburun taraftarının yapmış olduğu hakaret ve el işareti sonucu iki takımın taraftarları da sahaya inerek hem futbolcuları hem de rakip takımın taraftarları birbirine girdi. -

whatsapp-image-2022-04-03-at-15-58-56.jpegMarmaris Şehir Stadında düzenlenen Marmaris Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvasında oynanan iki maç sonucunda şampiyon Bozburun Gençlik Spor oldu. Şampiyonanın ikincisi Bayır Gençlik Spor olurken, Turunç Gençlik spor ise üçüncülüğü kazandı.

Turnuvaya katılan ilk üç takıma madalya ve kupaları final macının ardından ter döktükleri sahada verildi. Şampiyonlar kupalarını ve madalyalarını Marmaris İlçe Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy, AK Parti Muğla İl Başkanımız Kadem Mete ve AK Parti Marmaris İlçe Başkanımız Ceyhun Gökmen’in elinden aldılar.

Bugün öğlenden sonra saat 13.30 da başlayan ve 80 dakika sonunda 0- 0 biten maçın sokurunu atılan penaltılar belirledi ve Bozburun 4 gol atarak şampiyon oldu. 4- 2 malup olan Bayırspor oldu.

whatsapp-image-2022-04-03-at-15-58-56-1.jpeg

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Ak Parti il başkanı Kadem Mete, Ak Parti ilçe başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Gençlik ve spor müdürü Nihat Ekinciler, İlçe Sağlık Müdürü İmran İnce ve Devlet Hastanesi Başhekimi Bey.Cer.Uzm.Dr. Niyazi Taşkıran protokol tribününden maçı izlediler.

80 dakikalık maç golsüz bitince penaltılar maçın skoru belirlendi. Bozburunspor 4 gol atarak kupanın şampiyonu oldu İlçe Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy şampiyon takıma kupasını ve madalyalarını teslim etti.

Bayırspor ve Bozburun taraftarları bir Bozburun taraftarının yapmış olduğu hakaret ve el işareti sonucu iki takımın taraftarları da sahaya inerek hem futbolcuları hem de rakip takımın taraftarları birbirine girdi. Polis kavga edenlere göz yaşartıcı sprey ile müdahele etti. whatsapp-image-2022-04-03-at-17-43-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.