Kuzeyin Oğlundan Ege'nin İncisinde muhteşem konser

Kuzeyin Oğlundan Ege'nin İncisinde muhteşem konser

Türk halk müziğinin sevilen sanatçısı Volkan Konak, Marmaris barlar sokağında yeni bir tarz ile açılışı yapılan Backstreet Alaturca isimli mekanda konser verdi.

Marmaris barlar sokağında eğlence hayatının duayen ismi tarafından yenilenen ve Marmaris'in en köklü mekanlarından olan Back street tarz değiştirdi. Gece kulübü ve gazino konseptini güncelleyerek Marmaris'e yeni bir tarz getirecek olan Kamil Issı sezonu yine bomba gibi bir isimle açarak damgasını vurdu.

Eğlence severlerin ve barlar sokağının gözbebeği olan Backstreet Alaturca ismini alarak Kuzeyin oğlu Volkan Konak konseri ile yine Marmaris'te olay yarattı.

Marmaris Barlar sokağında farklı bir konsept ile hem restoran kebabçı, meyhane olarak hem de gece kulübü olarak tüm yaz boyunca Türk halk müziği, sanat müziği ve arabesk sanatçılarını ağırlayacak olduklarını belirten mekanın açılış gecesinde Karadeniz’in simge ismi Volkan Konak sahne aldı. Türk Halk müziğinin sevilen sesi ‘Kuzeyin oğlu’ 63 yaşındaki Volkan Konak sahneden kendisini dinlemeye gelenlere şükranlarını ileterek Marmaris’in güzelliğine değindi.

Volkan Konak sahnede en sevilen şarkılarını orkestrası eşliğinde canlı olarak seslendirirken kendisini dinlemeye gelenler sanatçının her şarkısını ve şiirini telefonları ile kaydederken hareketli parçalarda eğlenceli anlar yaşadılar.

Backstreet Alaturca 'da 4 Mayıs akşamı Türk sanat müziğinin duayen isimlerinden sanatçı Muazzez Ersoy, 5 Mayıs'ta da sahnelerin aranılan Arabesk sanatçısı Özgür Artel sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.