KURAL TANIMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

KURAL TANIMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğine beş motorize ve araçlı ekip ilçenin farklı noktalarında alkol, kask, emniyet kemeri,trafik ışıkları ve belge kontrollerinde bulundular.

Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğine beş motorize ve araçlı ekip ilçenin farklı noktalarında alkol, kask, emniyet kemeri ve belge kontrollerinde bulundular. Gün içinde değişik saatlerde yapılan uygulamalarda 23 araç sürücüsüne toplamda yaklaşık 25 bin Lira para cezası kesildi.

tr.jpeg

5 farklı ekip ve 20 Polisin yaptığı uygulamalarda 200 araç kontrol edildi, alkollü araç kullanmak, kask takmamak, ehliyetsiz araç kullanmak, eksik evrak, direksiyon başında telefon ile konuşmak ,kırmızı ışık ihlali suçlarından para ve ceza puanı kesildi.

whatsapp-image-2021-12-25-at-18-14-56-3.jpeg

Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri ayrıca şehirlerarası sefer yapan otobüslere de kış lastiği, lastik dış derinlikleri ve şoförlere alkol denetimi yaptı.

whatsapp-image-2021-12-25-at-18-49-53-1.jpeg

Marmaris Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Barış Havsalı ‘’ yapılan denetimler, yılbaşı öncesi arttırılmış güvenlik önlemleri kapsamında olup arttırılarak devam edecektir. Trafikte güvenli sürüş vatandaşlarımızın can güvenliği açısından önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızdan ricamız kurallara uyması ve saygı duymasıdır ‘’ şeklinde açıklama yaptı.

whatsapp-image-2021-12-25-at-18-22-40.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.