KORKU İMPARATORLUĞU EMELLERİNİZDEN VAZGEÇİN

KORKU İMPARATORLUĞU EMELLERİNİZDEN VAZGEÇİN

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen Söğüt Mahallesi’ne yapılacak olan Kütüphane'yle ilgili yaptığı ikinci yazılı basın açıklamasında, Kaynak: Ak Partili Gökmen: Bu bir sindirme, korku ile bastırma değil de nedir?

Marmaris’imizin kırsal mahallerinde muhtarlar mağdur ediliyor. Son olarak Marmaris’in En büyük kırsal mahallerinden biri olan Söğüt mahallesi’nde Muhtarlık binası belediye ekiplerince boşaltıldı.

Binanın kilitleri değiştirilerek, muhtarın köyde yaşayan bin 672 vatandaşa hizmet etmesi engellendi. 31 Mart 2019 seçimlerinde halkın oyu ile seçilerek Söğüt Mahallesi muhtarlığı görevine başlayan İdris Keskin, geçtiğimiz Salı günü sabah saatlerinde Marmaris’e geldi. İşlerini hallettikten sonra akşam saatlerinde Söğüt Mahallesi’ne dönen Muhtar Keskin, muhtarlığa girmek isteyince anahtarının kapıyı açmadığını fark etti. Muhtarlık eşyaları ve resmi evrakların aynı binada bir depoya özensizce taşındığını tespit eden Muhtar Keskin Marmaris belediyesinden yaptıkları habersiz tahliye için davacı ve şikayetçi oldu.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanımız sn Ceyhun Gökmen, Muhtarlık binasının Büyükşehir yasasından önce Söğüt köyü adına kayıtlı olduğunu, yasanın çıkmasından sonra Marmaris Belediyesi’ne devrolduğunu belirterek, “Bu binayı yıllardır Söğüt Muhtarlığı kullanıyor ve imkansızlıklar içinde köylüler tarafından yapıldı. Belediye hangi maksatla böyle bir uygulama yaptı bilmiyorum ancak, Maksatlarının vatandaşa hizmet olmadığı aşikardır.Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti Söğüt Mahallesi Köyü’nün Muhtarı Kanunlar çerçevesinde seçilmiş ve köyü idare eden bir kamu kurumunun başıdır. Muhtarı seversiniz veya sevmezsiniz bu yapılan hareket Söğüt halkına yapılmıştır. Anlaşılıyor ki muhtar CHP ve Marmaris Belediyesi’ne muhalif ki tabiri caiz ise Belediye tarafından tertip edilen şafak operasyonuyla kapı dışarı ediliyor. CHP Türkiye Cumhuriyeti Devletini idare etmek için iktidar olursa; CHP'ye oy vermeyen muhalifler ana vatanından sınır dışı mı edilecek? Böyle bir şey kabul edilemez. Halkın özgür iradesiyle verdiği oyların karşılığı bu mu olmalı. Buradan Marmaris Belediyesine sesleniyorum halka rağmen, usulsüzce düzenlediğiniz şafak operasyonlarıyla Marmaris’e nasıl bir hizmet vermeyi planlıyorsunuz? Kurmayı planladığınız korku imparatorluğu emellerinizden yol yakınken vazgeçin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.