KEŞKE EVİMİZ YANSAYDI ORMANLARIMIZ YANMASAYDI

KEŞKE EVİMİZ YANSAYDI ORMANLARIMIZ YANMASAYDI

Marmaris’te yaz aylarında çıkan orman yangınlarının maddi yaraları sarılmış olsa bile yanan ormanları gördükçe can yanmaları devam ediyor.

82 YAŞINDAKİ FEDAİ AMCA YANAN ORMANLARA AĞIT YAKTI

Marmaris’te yaz aylarında çıkan orman yangınlarının maddi yaraları sarılmış olsa bile yanan ormanları gördükçe can yanmaları devam ediyor.

dsc04468.jpg

Marmaris’e 25 kilometre mesafedeki kırsal Bayır mahallesinde 51 ve 47 yaşlarında iki engelli çocuğu ile yaşayan Fedai ve Ayşe Alper ‘’hiç bir şeye ihtiyaçlarının olmadığını kimsenin kendilerine acımalarını istemediğini huzurlarının yerinde olduğunu belirterek ‘’ keşke evimiz yansaydı da ormanlarımız yanmasaydı dedi.

’Yandı ormanlarımız kül oldu dağı taşı yol oldu
Yabandan gelenler misafirler bu yangında zengin oldu
Bahçemiz bağımız ormanlardan alırız yağı balımız
Köyümüzün güneyi yanmadı bu yüzden çok şanslıyız’’ diye bir dörtlük yazan 82 yaşındaki Fedai Alper ‘’ gece yatarken uyku tutmadı aklıma böyle bir şey geldi ben de derledim ertesi gün herkese okudum ‘’ dedi.

dsc04476.jpg

Fedai Alper ‘82 yaşında yaşındayım iki çocuk var ikisi de özürlü buna da çok şükür elhamdülillah özürlü diyecek kadar değil, her şeyi yapıp çatıyoruz. Her şeyi de yapıyoruz çok şükür elhamdülillah yaramazlık bir sıkıntımız yok. Devlete Allah razı olsun vücut sağlığı versin başımızda olanlara cümlemize her şeyimizi veriyor yardım ediyor sağlık sıhhat bizim için çok şükür ‘’ dedi.

dsc04463.jpg

ÇOCUKLARA BAKIM PARASINI KABUL ETMEDİLER

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan’ın da sık sık ziyaret ettiği Alper ailesi çocukları için bakım parası maaşını kabul etmediklerini devletin onlara zaten çok iyi baktıklarını belirterek ‘’ biz zaten maaş alıyoruz Allah bereket versin ben çocuklarıma bakmak için para almam. Onu ihtiyacı olanlar alsın ‘’ şeklinde konuşarak insanlık dersi verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.