KENDİNİ YAKAN KÖMÜRCÜNÜN ÇOCUKLARI DAVA AÇTI

KENDİNİ YAKAN KÖMÜRCÜNÜN ÇOCUKLARI DAVA AÇTI

Beldibi mahallesinde geçtiğimiz hafta zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden Mangal kömürü satışı yapan, Süleyman Ekici’nin oğlu Nuri Ekici babasının ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği belediyeye dava açtı.

whatsapp-image-2022-01-27-at-12-50-20.jpeg

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayda 63 yaşındaki seyyar mangal kömürü satıcısı Süleyman Ekici, zabıtalara kızarak üzerine benzin döküp yakmış, tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Babalarının asla kendi canına kıyacak bir insan olmadığını belirten merhumun çocukları ‘’ sorumlusu kim ise hesap verecek’’ diyerek suç duyurusunda bulundu.

Merhumun oğlu Nuri Ekici ‘’ babamın ölümünden kimler sorumlusu ise hepsinden şikâyetçi olduk, tabi hiç ceza babamı geri getirmeyecek, başka canlar yanmasın. Avukatımız Eren Bey yasal işlemleri başlattı bundan sonrasını devam ettirecek ‘’dedi.

Ailenin Avukatı Eren Mert ‘’ sürecin en başından bu yana takip ediyorduk, çok acı çok üzücü bir durum. İhmal sonucu taksirle adam öldürmek suçlamalarından davamızı belediyeye karşı açtık. Yargı sürecinin başlamasını bekliyoruz ‘’ şeklinde konuştu.

Avukat Eren Mert iddiaları destekleyen delillerinin her gün ortaya çıktığını bunları ilerleyen süreçte paylaşacaklarını, sadece Belediyeye karşı değil arsa sahibi Osman Tuğcu’ya karşı da dava açtıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.