Kaymakam Kaya’nın YKS mesajı

Kaymakam Kaya’nın YKS mesajı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’nın yükseköğretim kurumları sınavı mesajı

Gençlerimizin istikballerinin şekillenmesinde önemli bir yer tutan Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı, yavrularımızın uzun yıllardır azim ve gayretle sürdürdükleri eğitimlerinin sonunda mükafatlarını alacakları önemli bir aşamadır. Sınava girecek öğrencilerimizin kaygı ve heyecandan uzak durmaları, elde edecekleri başarıya olumlu katkılar sağlayacaktır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YKS sınavında başarılı olacaklarına inanıyor ve temenni ediyorum.

Siz Kıymetli öğrencilerimizin YKS’ de istedikleri başarıyı elde etmesi en büyük dileğimizdir. Sizlerin sınava sakin bir ortamda, huzur ve güven içerisinde girebilmesi için gerek kolluk birimlerimiz gerekse ilgili kurumlarımız tarafından ilçemizde bütün tedbirler alınmıştır. Ayrıca Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek adayların kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu nüfus müdürlüklerimiz açık olacaktır.

Marmaris halkımızdan hafta sonu gerçekleştirilecek sınavlar süresince, sınava giren adayların dikkatine dağıtacak, motivasyonunu kıracak durumlara sebebiyet vermemelerini önemle istirham ediyorum.

Bu vesileyle Gençlerimizin eğitimi ve yetişmesinde büyük emek harcayan çok kıymetli öğretmenlerimiz ile evlatlarının başarısı ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan değerli anne-babalarına teşekkür ediyor, 08 ve 09 Haziran’ da gerçekleşecek YKS’ ye katılacak tüm adaylara başarılar; sınavda sorumluluğu bulunan tüm görevlilere de kolaylıklar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.