Kaymakam Kaya’nın 23 Nisan mesajı

Kaymakam Kaya’nın 23 Nisan mesajı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi ışığında, milli egemenliğimizin ilan edilişinin 104. yıldönümünü coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan’ı hediye eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK gelecek nesillere karşı olan sevgi ve güveninin bir göstergesi olarak, onlara demokratik, laik ve çağdaş Cumhuriyet’e sahip çıkma görevini vermiştir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Türkiye’nin ve dünyanın geleceği, çocuklarımızın elinde şekillenecektir. Onlara sağladığımız imkânlar dâhilinde kendini geliştiren ve daha iyi bir gelecek için çabalayan çocuklarımız sayesinde inanıyorum ki, daha güçlü bir Türkiye’ye hep beraber yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can vermiş aziz şehitlerimizi, şükran ve minnetle yâd ediyor; halkımızın ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.