Kaymakam Kaya’nın 2023/2024 yıl sonu karne mesajı

Kaymakam Kaya’nın 2023/2024 yıl sonu karne mesajı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya 2023/2024 yıl sonu sebebiyle bir mesaj yayınladı

2023/2024 Eğitim Öğretim yılını tamamladığımız bugünde öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Sevgili öğrenciler, yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi en çok siz hak ediyorsunuz. Önümüzdeki yıl için hedefler belirleyip, kendinizi ona göre yetiştirmelisiniz. Sizi dinlendirecek aktivitelerin yanı sıra kendinizi yetersiz gördüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlamalı bol bol kitap okumalısınız.

Saygıdeğer veliler; çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız.

Kıymetli Öğretmenler; büyük bir azimle gayret göstererek nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmaları yürekten destekliyorum. Öğrencilerimizin içinde var olan cevheri ortaya çıkartma ve işleme konusunda adeta birer kâşif gibisiniz. Bu cevherleri vatanına, milletine, devletine sadık bireyler olarak işleyeceğinize olan güvenimiz tamdır. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği daha müreffeh bir ülke için, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için, nesillerimizi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak yetiştirmek için çıktığımız eğitim öğretim yolunda hep birlikte çalışacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile uzun ve yorucu bir ders yılı boyunca fedakârca çabalayarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin huzurunu sağlamaya çalışan yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere, tüm öğretmen arkadaşlarıma bir yıl boyunca verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, tüm velilerimize sağlık ve mutluluk dolu günler diler, sevgili öğrencilerimizin de tatillerinin gönüllerince geçmesini dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.