Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy taşkınlardan zarar gören vatandaşlarla görüştü

Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy taşkınlardan zarar gören vatandaşlarla görüştü

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, beraberindeki heyet ile su taşkınlarında zarar gören mahalleleri ziyaret ederek dilek ve sıkıntıları dinledi.

Marmaris İlçesi’ne 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi’nde 4 Aralık Cumartesi akşam saat 22.30 sıralarında başlayarak 5 Aralık Pazar günü 07.15’e kadar kuvvetli sağanak yağmur yağdı. Dokuz saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü, yazın çıkan yangından sonra dağ eteklerinden gelen sular dereleri taşırarak cadde ve sokakları nehre çevirdi zemin katlarında bulunan ev ve işyerlerini su bastı. İlçedeki tüm kurum kuruluşlar mağdur olan mahallelerde olağanüstü çalışmalar başlatarak vatandaşlara yardımcı oldu.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, İlçe Emniyet Müdür Vekili Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan sağanak yağmurdan etkilenen mahalleri gezerek yapılan temizlik ve yardım çalışmalarına katıldı.

İlçedeki siyasi parti temsilcileri ve gençlik kolları da mağdur vatandaşların evlerinin temizlenmesinde yardımcı oldular. Özellikle yaşlı vatandaşların oturdukları evlere gittiklerini belirten gençler’’ en azından ayakları çamurda kaymasın diye bahçeleri ve koridorları temizledik, eşyalarını taşıdık inşallah kimse mağdur kalmaz ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.