KAYMAKAM AKSOY ''DÜNYA TÜTÜNSÜZ '' GÜNÜNDE ESNAFI ZİYARET EDİP UYARILARDA BULUNDU

KAYMAKAM AKSOY ''DÜNYA TÜTÜNSÜZ '' GÜNÜNDE ESNAFI ZİYARET EDİP UYARILARDA BULUNDU

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve beraberindeki heyet Dünya Tütünsüz Günü çerçevesinde çarşı esnafını ziyaret ederek, sağlık açısından sigara içmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

31 Mayıs tütün ürünü kullanmanın sağlık ve diğer zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek amacıyla Dünya Sağlık Örgütü tarafından dünya tütünsüz günü olarak ilan edilmesinin ardında, tüm dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Marmaris’te de tütün ürünü kullanmanın sağlık ve diğer zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilgi sahibi yapmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy İlçe Sağlık Müdürü Dr. İmran İnce, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Murat Çam, Emniyet müdürü Oktay Kapsız, Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa, Marmaris Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift, ve bazı kurum müdürleri ile çarşı esnafını gezerek tütün ürünlerinin zararından bahsedip bırakmaları konusunda uyarılarda bulunarak tütün mamullerinin zararları ile ilgili broşürler dağıttılar.

whatsapp-image-2023-06-01-at-10-59-35-1.jpeg

whatsapp-image-2023-06-01-at-10-59-35-2.jpeg

whatsapp-image-2023-06-01-at-10-59-35.jpeg

whatsapp-image-2023-06-01-at-10-59-33-1.jpeg

MUHABİR : FULYA AYBAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.