KAYIP OLARAK ARANIYORDU CANSIZ BEDENİ AĞACA ASILI ŞEKİLDE BULUNDU

KAYIP OLARAK ARANIYORDU CANSIZ BEDENİ AĞACA ASILI ŞEKİLDE BULUNDU

İzmir'in Ödemiş’te 1 hafta önce kaybolduğu bildirilen 23 yaşındaki Anıl Gürkan’ın cansız bedeni Dalaman’da bir ağaca asılmış şekilde bulundu.

14 Kasım’da evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 23 yaşındaki Anıl Gürkan’ın yakınları geçtiğimiz hafta kayıp ilanı verdi.

Edinilen bilgiye göre, Dalaman Bezkese Mahalesinde ormanlık alanda geziye çıkan vatandaşlar bir ağaçta asılı erkek cesedi ile karşılaştılar. Vatandaşlar gördükleri üzerine 112 acil ihbar hattını aramaları üzerine bölgeye çok sayıda acil yardım ve emniyet güçleri geldi. Olay yerine gelen ekipler incelemelerin ardından bulunan ceset kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere önce Fethiye Devlet hastanesi morguna daha sonra da adli tıp kurumuna götürüldü.

Bulunan cesedin İzmir’in Ödemiş ilçesinde kaybolan ve 14 Kasım’dan bu yana kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Anıl Gürkan'a ait olduğu tespit edildi. Gürkan'ın cenazesi Ödemiş'in Çamyayla Mahallesi'nde toprağa verildiği öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.