KAYIP İSA ÇİFÇİ HALA ARANIYOR

KAYIP İSA ÇİFÇİ HALA ARANIYOR

Marmaris’te 30 Aralık 2023 tarihinde yakınları ile Balan dağına çıktığı ve sonrasında kaybolduğu belirtilmesi üzerine Jandarma, AFAD ve STKlar aylardır kayıp İsa Çifçi’yi aramaya devam ediyor.

65 yaşındaki İsa Çifçi 30 Aralık 2023 tarihinden bu yana kaybolduğu alanda didik didik aranıyor. Eşinin akrabaları ile 4 kişi Balan dağına o mevsimde yetişen çıntar mantarı toplamak için gittiği ve beraberindekilerin sesi çıkmaması üzerine hemen ihbar hattını aradıklarını ifade ettiler. Üzerinde mavi bir polar, kot pantolon ve yeşil tabanlı siyah bir spor ayakkabı ve elinde büyük bir boya kovası ile daha önceden defalarca geldiğini ve bildiği bir bölge olduğu söylenen yerde kaybolan ve o gün bugündür haber alınamadı.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri, AFAD, SAR, NAK, MAGAMESAR, Avcılar derneği, ve bir çok gönüllü ile bazı günler sayısı 200 ü geçen ekiplerle aranan yaşlı adam kaybolduğu belirtilen bölgeden dağılarak her noktayı her çalı altını, dere yataklarını ve sulama havuzlarını arıyorlar. Zaman zaman Jandarma kadavra ve iz takip köpeklerinin de katıldığı arama faaliyetlerinde kayıp adama ait hala herhangi bir iz bulunamamasına rağmen çalışmaların bir süre daha devam edeceği belirtildi.

Öte yandan Marmaris Cumhuriyet savcılığının soruşturma başlattığı kayıp vakasında Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam ve Merkez karakol Komutanı Teğmen Buğra Yağlı’nın çalışmaları yerinden ve yakından takip ettiği belirtildi.

whatsapp-gorsel-2024-02-21-saat-19-03-31-67ef5866-kopya.jpgwhatsapp-gorsel-2024-02-21-saat-19-03-31-7015f9be.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.