KATİL ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

KATİL ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Dün sabah saatlerinde İlknur Çetin işyerinde Ali İhsan Kaya isimli bir erkek tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından motoruyla kaçan ve polisler tarafından yakalanan şahıs bugün adliyeye çıkarıldı.

Olay dün sabah saatlerinde İlknur Çetin’in işyerinde meydana geldi. Erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ali İhsan Kaya (38), İlknur Çetin’i işyerinden konuşma bahanesi ile dışarı çağırıp birden fazla yerinden ölümcül darbeler ile bıçaklayarak ağır yaraladı. Çevrede olayı gören vatandaşlar tarafından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık Ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen 35 yaşındaki bir çocuk annesi kadın hayatını kaybetti. Marmaris’te ve Ülkede infial yaratan olayın ardından kaçan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak Emniyet merkezine getirilerek Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına alındı.

‘ayağı kırık şekilde saldırmış’

Saldırgan Ali İhsan Kaya’nın bir ayağının daha önceden kırık olduğu ve platin takılı olduğu halde maktülün yanına giderek bıçaklayarak ölümüne neden olmasının ardından motoru ile kaçarken polisler tarafından yakalanıp gözaltına alınmasının ardından bugün Marmaris adliyesine çıkarıldı. Ayağında alçı olan katil zanlısına yine polisler yardımcı olarak mahkemeye getirildi.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen olayın geniş çaplı soruşturması ve adli süreci devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.